STK Platformu Çalışma Grubu Seçimleri

STK platformu, çalışma grubu seçimini tamamladı. Çalışma grubuna 5 yeni isim seçildi. Çalışma grubu da önümüzdeki hafta kendi içinden dönem sözcüsünü seçerek, yola devam edecek.

STK Platformu Çalışma Grubu Seçimleri

Birçok sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran ve şehrin sorunları konusunda çözüm üreten STK Platformu, çalışma grubu seçimlerini gerçekleştirdi.

Öğretmenevi’nde gerçekleşen seçimlere platforma üye stk temsilci ve üyeleri yoğun katılım gösterdi.

“AMACIMIZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMAK”

STK Platformu Dönem Sözcüsü Prof. Dr. Kenan Peker, platform olarak Elazığ’a büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, “Geldiğimiz bu görevde yapmak istediğimiz şuydu; birlikteliği oluşturmak ve çok şükür bugün birlikteliği oluşturmuş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz  dışarda farklı şekilde konuşulsa da bu STK Platformu şehrimize 10 yıldır hizmet etmiş ve bundan sonrada çok iyi hizmetler yapacağına inandığımız öz verili çalışan insanların olduğu büyük bir topluluktur. STK platformların sayıların fazla olması bizim için zenginliktir istiyoruz ki 10 yıldır hizmet etmekte olan bu STK Platformunda tüm diğer Platformlardan da arkadaşlar aday gösterip gelip burada 10 kişilik çalışma gurubunu birlikte oluşturmuş olalım” İfadelerinde bulundu.

ARSLAN: STK PLATFORMU ELAZIĞ’IN SESİ OLMAYI BAŞARDI

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, STK Platformunun Elazığ için büyük bir kazanım olduğunu kaydederek, “STK Platformu Elazığ’ın sesi olmayı başardı sizlerle birlikte mutfak çalışması yapabilmeyi başardı gerek çözümlerin tespiti gerekse sorunlara çözüm üretebilme adına birçok faaliyetler yürüttü bundan sonrada yürütecek” dedi.

“BU İŞ BAYRAK YARIŞI”

 Arslan öte yandan, “Şehrimizin her türlü alanda hizmete ihtiyacı var işte bunların harmanlanabilmesi için ortak masanın etrafından toplanıp her hangi bir konu üzerinde fikir birliğine varabilmesi için STK’nın STK Platformunun çalışma gurubu gerçekten çok değerli. Bu iş bayrak yarışı bir önceki dönem Kenan Peker Özcan bu görevi yürüttü şimdide başka arkadaşlarımız kendilerini ifade ederek ve dönem sözcülüğünü de önümüzdeki hafta seçmiş olacaklar” diye konuştu.

“BU PLATFORM ELAZIĞ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER”

 TEİAŞ Müdürü Ahmet Saraç, platformun Elazığ’ın birlik ve beraberliğinin göstergesi olduğunu belirterek, “bu platform Elazığ için çok önemli bir değer hepinizin bu değere sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

“ÇALIŞMA GURUBU BİR FEDAKARLIKTIR”

Fecir Derneği Başkanı İbrahim Kayaoğlu, çalışma grubunun platformun mutfağı olduğunu söyleyerek “Çalışma gurubu bir fedakarlıktır ve bu mutfakla iyi çalışır fedakarlık yaparak, emek sarf eder ve gayret gösterirsek şehrimiz için bizde memnun oluruz” sözlerini kaydetti.

Konuşmaların ardından divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Resul Şahin getirilirken; divan üyeleri Burhan Güneş, Suphi döner, Hacı Ormanoğlu ve Eray Şimşek’ten oluştu.

Divan Başkanı  Resul Şahin ve Divan üyesi Burhan Güneş, STK Platformunun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Divanın oluşturulmasının ardından, çalışma grubu için seçime gidildi.Seçim sonrasında Mitat Ulaş, Tekin Gürkan,Habib Karaçorlu,Osman Avcıl ve Ergün Arslan Çalışma grubunun yeni üyeleri oldu.

Çalışma grubu önümüzdeki hafta kendi içinden dönem sözcüsünü seçecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137