STK Platformu Elazığ’ın Sorunlarıyla İlgili Toplantı Yapacak

“Şehrimiz İçin Birlikteyiz” sloganı ile yola çıkan STK Platformu, şehrin yöneticileri ile online toplantı düzenleyerek, Elazığ’ın sorun ve sıkıntılarını dile getirecek.

STK Platformu Elazığ’ın Sorunlarıyla İlgili Toplantı Yapacak

Elazğ STK Platformu, deprem ve ardından pandeminin vurduğu Elazığ’da yaşanan sorun ve sıkıntıları görüşmek üzere şehrin yöneticileri ile online toplantı düzenleyecek.

Elazığ STK Platformu Çalışma Grubu Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir’in açıklamaları şöyle;

“SORUN VE SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDAKİ ARAYIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKLEDİR”

“Şehir olarak yaşadığımız depremin ve ardından gelen pandeminin etkisi ile hem ekonomik hem de sosyal yönden sarsıntılar geçirdik. Bu süreçte devletimizin yardımı ve destekleri bizleri bir nebze olsun şehrimizin insanlarını rahatlatırken devam edegelen sorun ve sıkıntıların çözümü noktasındaki arayışlarımız devam etmekledir.

“ŞEHRİMİZLE İLGİLİ MESELELERİN GÖRÜŞÜLECEĞİ TOPLANTILAR DÜZENLEMEYE KARAR VERDİK”

Şehir olarak bütün zamanlardan daha çok bir araya gelme ve kenetlenmeye ihtiyaç hasıl olmuştur. Bu bağlamda biz STK Platformu olarak, şehrimizin bizden beklediği misyon olarak şehrimizin etkili ve yetkili tüm insanlarımız ve idarecilerimizle birlikte bir araya gelerek şehrimizin sorunlarını, şehrimizde yaşanan gelişmeleri, halkımızın yaşadığı sıkıntı ve problemlerin çözümü noktasında nelerin yapılabileceğini, şehrimizle ilgili meselelerin görüşüleceği toplantılar düzenlemeye karar verdik.

“CANLI BAĞLANTI İLE YAPMAYI PLANLIYORUZ”

“Şehrimiz İçin Birlikteyiz” adını verdiğimiz bu toplantılarımıza başta valimizi, belediye başkanımızı, şehrimizin milletvekillerini ve siyasi partilerimizin il başkanlarını davet ettik. Belli aralıklarla mutat hale getirmeyi düşündüğümüz bu toplantılarımızın ilkini bu Çarşamba günü saat 19:00’da pandemi nedeniyle internet üzerinden canlı bağlantı ile yapmayı planlıyoruz. Toplantılarımızın tarihi ve sonuç bildirgesini basın kuruluşlarımızla halkımızla paylaşacağız”

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şevket
Şevket - 3 yıl Önce

Sabahı şerifleriniz hayrolsun. Günaydın, günaydın,

SIRADAKİ HABER

banner137