Elazığ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, son günlerde artan terör olaylarını telin etmek, Diyarbakır’da annelerin evlatlarının geri gelmesi için başlattığı oturma eylemine destek vermek amacıyla tek ses ve tek yürek olmaya hazırlanıyor.

Cumartesi günü saat 13’te İzzetpaşa Cami önünden Ahmet Aytar Meydanına kadar yürüyüş yapılarak, meydan da basın açıklaması yapılarak terör örgütleri bir kez daha lanetlenecek; Diyarbakır’da evlatlarının geri gelmesi için oturma eylemi yapan annelere de destek verilecek.

BAHŞİ: KADAR YAPILACAK LANET YÜRÜYÜŞÜNE TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Bir evladı olarak her zaman gurur duyduğum aziz şehrin şehir El-Aziz’in bugüne kadar teröre geçit vermediğini dünya alem biliyor. Son günlerde artan terör olayları ve Diyarbakır’daki anaların feryadı, yüreklerinin acısı kandili yakarken biz de bu çığlıklara sessiz kalmamak için yarın Elazığ olarak tek ses tek yürek olarak teröre lanet mitingine tüm halkımızı davet ediyoruz. Saat 13.00’da İzzetpaşa Cami’sinin önünden Ahmet Aytar Meydanı’na kadar yapılacak lanet yürüyüşüne tüm halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL