Suat Öztürk'ün Konuşması Fuar Açılışının Önüne Geçti

İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarının ikincisi açıldı. Ancak açılış törenine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ün konuşması damga vurdu. Başkan Öztürk “5 milletvekilinden sadece biri burada” dedi. Bunun üzerine AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “4 milletvekilimizi temsilen buradayım” deyince, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da “Milletvekilini temsil eden bir makam yoktur. Milletvekilini kimse temsil edemez” ifadelerini kullandı.

Suat Öztürk'ün Konuşması Fuar Açılışının Önüne Geçti

Elazığ’da bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat, Mobilya, Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarının açılışı yapıldı.

Açılış törenine; Elazığ Vali Vekili Mustafa Gül, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk 4 milletvekilinin programa katılmamasına dikkat çekti Başkan Öztürk’e cevap AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’den gelirken, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da konuya dahil oldu.

SUAT ÖZTÜRK: 5 MİLLETVEKİLİNDEN BİR TANESİ BURADA

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, “Bugün bu fuarın açılışında bir arada olmanın Elazığ olarak gururunu yaşıyoruz. Ama üzüntülerimizden bir tanesi şu var, geçen yıl birincisi yapılmıştı şimdi ikinci fuar. Maalesef siyasilerimizden 4 milletvekilinden bir tane yok, beş milletvekilinden bir tanesi burada. Bunu kamuoyunun önünde açıklamakta fayda var” dedi.

RAMAZAN GÜRGÖZE: 4 MİLLETVEKİLİMİZİ TEMSİLEN BURADAYIM

Daha sonra AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze kürsüye çıktı. Başkan Gürgöze, OSB Başkanı Suat Öztürk’e cevap vererek, “Aslında konuşmak istememiştim bu organizasyonu ancak; Organize Sanayi Bölgesi Başkanının Milletvekillerimizin burada olmayışına sitem etmesi neticesi söz istedim. Tüm 4 Milletvekilimizi temsilen ve AK Parti’yi temsilen buradayım, aranızdayız. Tüm STK’ların tüm organizasyonlarında olduğu gibi iş dünyasının hazırladığı tüm projelere 4 Milletvekilimizde, Belediyemizde ve tüm siyasi organizasyonda görev alan her arkadaşımızla birlikte sizlerle birlikte olduk. Sizlere destek verdik, sizlerin getirdiği bütün projelere destek olduk. Olmaya da devam edeceğimi bildiriyor, tüm Milletvekillerimizi ve partimizi temsilen buradayız ve aranızdayız” ifadelerini kullandı.

GÜRSEL EROL: ELAZIĞ’IN 5 MİLLETVEKİLİ VAR

Yapılan açıklamalara CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da dahil oldu. Milletvekili Gürsel Erol, “Hep 4 Milletvekili diye bahsedilirken Elazığ’ın, ilimizin 5 Milletvekili var. Yani eğer Elazığ’da yaşanan sorunlar, talepler, beklentiler varsa bunu yalnızca 4 Milletvekiline ve 1 Partiye indirmek çok doğru değil. O zaman bende derim ki kürsülerde söz verdiğiniz yatırımları yapamadığınız zaman gelin bana söyleyin ben yapayım. Burada Tam tersine bunu siyasallaştırmak yerine bunu ortak bir amaca uygun hale getirip birlikte Elazığ için ne yapabilirizi ortaya koyabilirsek, birlikte düşünürsek, sorunların çözümüne birlikte ortak akıl geliştirirsek ve bir daha ki sefere Elazığ 4 Milletvekilinden değil, 5 Milletvekilinden bahsederseniz işte Elazığ’ın gelişmesine hep birlikte katkı veririz” dedi.

GÜRSEL EROL: MİLLETVEKİLLERİNİ TEMSİL EDEN BİR MAKAM YOKTUR

Milletvekili Gürsel Erol, “OSB Başkanımızın Milletvekillerimizin bugün burada olmaması ile ilgili söylemi aslında bir eleştiri değil. Benim anladığım kadarıyla beklenti. Yani bugün bu kadar önemli bir etkinlikte belki o 4 arkadaşımızı temsilen il başkanını değil de 4’ünü temsilen bir milletvekili arkadaşımızın burada olmasının daha uygun olabileceği düşüncesiyle bir ifade olarak değerlendiriyorum. Kendisine de ayrıca katılıyorum. Siyasi partilerin il başkanları yalnız genel başkanlarını ve partilerini temsil ederler. Ama milletvekillerini temsil eden bir makam yoktur. Milletvekilleri halkı temsilen parlamentoya giderler. Yani milletvekilini kimse temsil edemez. Tam tersine Milletvekili halkı temsilen halkın kendisini görmek istediği her yerde olma gereksinimi ve ihtiyacı içinde olması gereken bir unvan olarak değerlendirilmeli” dedi.

 

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

TABİ ELAZIĞ İLE İŞİNİZ BİTTİ.O YÜZDEN SAYIN C.BAŞKANINI ARKANIZA ALMIŞSINIZ. ONUN SAYESİNDE SİYASET YAPIYORSUNUZ.AMA EMİNİMKİ ELAZIĞDA OLAN OLAYLARDAN SAYIN C.BAŞKANININ HABERİ YOKTUR.ÇÜNKÜ KORKUDAN KENDİSİNE SÖYLEYEMİYORLARDA O YÜZDEN

Ömer Yılmaz
Ömer Yılmaz - 5 yıl Önce

Suat başkanımı tebrik ediyorum, kendisi ve abileri ailecek ben kendimi bildim bileli bu şehre üst düzeyde hizmet ediyorlar ama ramazan beyin çok zoruna gitmiş sanırım neyse siz bu kafayla bu ekiple daha çok rezil oludsunuz elazığda

Fatih
Fatih - 5 yıl Önce

Bu tepkiler verilmeli bu aymazlara korkmadan çekinmeden cesurca bu tepkileri vermeliyiz toplum ve stklar olarak il başkanı zırvalamış

emin
emin @Fatih - 5 yıl Önce

başka ülkelerde stklar halk için varken bizde hükümet için var.hükümetin sözcüleri gibi hareket ediyorlar.o yüzden stklar tepki mepki vermez.toplum mu ? toplum hiç tepki vermez. bugün seçim olsa yine aynı adamlara götürüp oy verirler.

burak
burak - 5 yıl Önce

Elazığın bir tane vekili var oda sayın Gürsel Eroldur.

Nuri
Nuri - 5 yıl Önce

Yerel seçime doğru ortaya çıkıp dolanırlar

Serhat Eroğlu
Serhat Eroğlu - 5 yıl Önce

Sn Öztürk şehrimizin en önemli değerlerinden biri olarak sanayici ve iş adamı kimliğiyle haklı bir tepki göstermiş. Bu zor ekonomik günlerde siyasilerin desteğini görmek onların hakkı.

Şükrü
Şükrü @Serhat Eroğlu - 5 yıl Önce

AK Partinin 2 vekilinin yerine MHP ve İYİ Parti,den de birer vekil olsaydı. Daha iyi olmazmıydı. Gelişmiş iller de illerden en az 3 değişik partiden vekil çıkarken az gelişmiş ve gelişmemiş illerden tek parti veya en fazla iki Parti vekil çıkarıyor.Komşumuz Malatya dan bile 3 Partiden vekil seçildi. Erzurum, Sivas, Maraş bile öyle,

Süleyman
Süleyman - 5 yıl Önce

Ben iş adamıyım sanayiciyim, amcamoğluda çarşıda esnaf. Daha dün konuştuk geçen dönem tahir beyin iş dünyasıyla ne kadar yakından ve samimi icracı olarak ilgilendiğini ama ne yazıkki bu 4 vekil fuara bile gelemiyor çünkü elazığ umurlarında değil

mehmet
mehmet @Süleyman - 5 yıl Önce

senin dediğin tahir öztürk ü de tanımasak.. neyse..

Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Hacı hoca müslüman görünen diğer 4 b vekil bu adamın bokunu yiyin


SIRADAKİ HABER

banner137