Şuay Alpay'ın Çalışmaları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Merkez Köy Muhtarları Derneği ve Gazi Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Şuay Alpay'ın Çalışmaları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay seçim çalışmalarına devam ediyor.

Şuay Alpay seçim çalışmaları kapsamında Merkez Köy Muhtarları Derneği ile bir araya geldi.

“ŞEHİR HASTANESİNİN MİMARI SİZLERSİNİZ”

Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı Selçuk Özel, “Özellikle Bölge hastanesinin mimarı sizlersiniz. Bu yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere sonsuz minnettarız. Teşekkür ederim, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

“MUHTARLAR BU TOPLUMA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Alpay ise, “Burada biz tabi ev sahibi misafir ayrımında belki misafir değil, ev sahibi durumundayız. Çok sık hemen hemen her geldikçe bir vesile ile bir araya geliyoruz. Allah razı olsun. Muhtarları biz şöyle görüyoruz; muhtarlar aile nasıl toplumun temel taşıysa, muhtarlarda gerçekten yönetimin en önemli kilometre taşı ve temel taşı. Çok zor şartlarda görev yapan, fedakarca görev yapan, vatandaşın talepleriyle doğrudan doğruya yüzleşen, onları ilk göğüsleyen olarak muhtarlarımız gerçekten bu topluma çok büyük katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.

GAZİ CADDESİ ESNAF ZİYARETİ

Alpay daha sonra, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“BU ŞEHİR BİZE HEP DESTEK VERDİ”

Esnaf ziyareti esnasında konuşma yapan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, “Yerinde değerlendirmeler yapmaya gayret ediyoruz. Bugün de yine Gazi Caddesindeki esnaflarımızla hasbihal ediyor, sohbet ediyoruz. Onlara selam verip kanaatlerini almaya çalışıyoruz. Tabi esnafımızın da Allah olsun binlerce defa hep olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’ye olan desteğinin devam ettiğini görmekten de ciddi memnuniyet duyuyorum. Onu ifade etmem lazım. Bu şehir bize o desteği hep verdi. Allah binlerce defa razı olsun, bu özel bir şehir, gerçekten güzel bir şehir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137