Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Maden ilçesinden belediye başkan aday adayı olan Süleyman Deniz Seyrek, ilçe teşkilatına giderek resmi müracaatını yaptı.

Süleyman Deniz Seyrek, parti binasına kendisine destek veren çok sayıda vatandaşla birlikte geldi.

DEPREM: HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

AK Parti Maden İlçe Başkanı Mehmet Deprem, “Hizmeti bulunan tüm arkadaşlar, Sayın Süleyman kardeşimizin aday adaylığı başvurusuna hoş geldiniz, hepinizden Allah razı olsun” dedi.

SEYREK: MADEN’İN ŞU ANKİ KONUMU ÇOK ÖNEMLİ

Ak parti Maden Belediye Başkan Aday adayı Süleyman Deniz Seyrek, “Bugün itibariyle birçok ilkin gerçekleştiği Maden’de Türkiye Cumhuriyeti’nin de bir ilkini şu an itibariyle gerçekleştiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 95 yıl içinde ilk defa Türkiye’nin en genç Belediye Başkan aday adayı şu an itibariyle Maden’de başvurusunu yapıyor. Bu ilki de Maden’imize yaşatmış bulunmaktayım. Tabi bu sürece gelmeden önce vatandaşlarımız çok önemli. Maden’in şu anki konumu çok önemli. Maden’e bütün aday adayı abilerimle birlikte hizmet etmek, değer katmak için önümüzdeki 5 yıllık süreçte başvurularımızı yapıyoruz. Benim bu sürece gelmemde birçok unsur meydana gelmiştir. Bir buçuk yıllık süre zarfında Maden’de bazı çalışmalar yapmam ve bu çalışmalar sonucunda taleplerin gelmesi üzerine bugünkü aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum” diye kaydetti.

SEYREK: GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SONUCUNDA GERÇEKLEŞEBİLECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR

Süleyman Deniz Seyrek, “Hedefimiz nedir? hedefimiz Maden’in bugünkü konumundan sorunlarının en azından bir nebze de olursa olsun çözülmesidir. Bu konuda hepimiz hizmetimizi etmek için bu yola baş koyduk. “Marka şehir Bakır Maden için” yani bu şehrin unsurlarını, değerlerini, konumunu, içinde barındırdığı birçok faaliyeti marka yapıp o yönde ilerlemek. Bu sloganda afaki olarak söylenmiş bir slogan değildir. Çevrede görülen örnekleriyle birlikte söylenen bir slogandır. Bu sloganında hayata geçmesi için her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gönül belediyeciliği mevzusunun gerçekleştirilmesi. Maddiyat ya da bazı menfaatler uğruna değil, gönül belediyeciliği yaparak gerçekleştirmektir. Bu Bakır Şehir Maden İçin sloganının da gönül belediyeciliği sonucunda gerçekleşebileceğine inancımız tamdır” ifadelerine yer verdi.

Süleyman Deniz Seyrek konuşmasının ardından resmi başvurusunu ilçe teşkilatına sunarak, tebrikleri kabul etti.