Suphi Özay Resmi Müracaatını Yaptı

İl Genel Meclisi Üyesi Suphi Özay, yerel seçimlerde İl Genel Meclisi Üyeliğine aday olduğunu açıklayarak AK Parti Maden İlçe teşkilatına resmi müracaatını yaptı.

Suphi Özay Resmi Müracaatını Yaptı

İl Genel Meclisi Üyesi Suphi Özay, Yerel Seçimlerde İl Genel Meclisi üyeliğine aday olduğunu açıklayarak AK Parti Maden İlçe Teşkilatına resmi müracaatını yaptı.

ÖZAY: EMEĞİ OLAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

20 Köy muhtarının da katıldığı toplantıda konuşan Suphi Özay, “İl Özel İdaremizin bütçesi ve hükümetimizin kaynaklarıyla bu sürede Maden’de köy yollarımıza 10 köprü, 15 menfez kazandırdık. 10 yıl önce 110 km olan asfalt yol ağımızı 260 km’ye ulaştırdık. İlçelerimizin daha müreffeh olması adına, daha temiz bir Hazar gölü olması adına 240 adet çöp konteyneri dağıttık ve köylerimizden çöp toplama hizmeti başlattık. 38 köyümüzün 25’inde tarımsal sulama faaliyetlerini başlattık. Bu köylerimize 41.600 m uzunluğunda sulama borusu dağıttık. Bölgemizin gelişmesi adına önemli bir çalışma olacak olan Hazar Yolu dönemimizde gayretlerimizle karayolları tarafından programa alındı ve çalışmalara başlandı. Bütün bunlar başta Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ilimizin milletvekillerinin destekleri, valilerimizin sıcak yaklaşımları ve İl Özel İdaresi imkânları ile yerine getirilmiş ve getirilmektedir. Emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Hizmetlerin yapılmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 18:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137