Dış Transferde daha önce Hakkı Öncü ve Zindan Altın’ı transfer eden BAL temsilcilerimizden Sürsürüspor, bu kapsamda daha önce Elazığ belediyespor forması da giyen Serkan Akbakay’ı renklerine bağladı.

Yolspor, Şanlıurfa Karaköprü, Balıkesir Burhaniye, Elazığ Belediyespor, Manisa Soma, Urfa Belediye, 1920 Maraş ve Kilis Belediyespor gibi ekiplerde forma giyen 24 yaşındaki oyuncu; orta alanın sağında oynamanın yanı sıra, sol bölgede de görev yapabiliyor.

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Sürsürüspor’da Genel Menajer Cihan Erdim; “Nokta transferler yapıp bu sene Bölgesel Amatör Lig’de ses getirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda yönetim ve teknik heyetle yaptığımız son değerlendirmeler sonucu iki kaleci, iki stoper, iki sol bek, iki forvet, bir kanat oyuncusu, iki orta saha oyuncusu daha kadromuza katmayı istiyoruz Transferde katkılarından dolayı İnşaat Mühendisi Eralp Ülgen'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” derken yeni sezon hazırlıklarının da yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.