TAHAM’da Sertifika Heyecanı

Fırat Üniversitesi DAP Çiftçi Eğitim Merkezinde “Laboratuvar ve İşletmelerde Biyogüvenlik” konulu eğitime katılan 110 öğretim üyesi ve laboratuvar çalışanlarına sertifikaları verildi.

TAHAM’da Sertifika Heyecanı

Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından 2019 yılı eğitim programları kapsamında “Laboratuvar ve İşletmelerde Biyogüvenlik” konulu eğitime katılan 110 öğretim üyesi ve laboratuvar çalışanlarına sertifikaları verildi.

Fırat Üniversitesi Çiftçi Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan sertifika törenine, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Yılmaz, TAHAM Müdürü Prof. Dr. Necmi Özdemir, TAHAM Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa İssi, Veteriner Fakültesi Öğretim üyeleri, Fırat Üniversitesi ile Kamu kurum ve kuruluşları Laboratuvar çalışanları katıldı.

Fırat Üniversitesi TAHAM Müdürü Prof. Dr. Necmi Özdemir, Fırat Üniversitesi Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi olarak 2016-2017-2018 yıllarında düzenlenen eğitimlerle toplam 2 bin 100 kişiye sertifika verdiklerini belirtti.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar ise, Çiftçi Eğitim Merkezlerinin önemine değindi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Yılmazda, eko sistemin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için alınan önlemlerin biyo güvenlik kapsamında olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından eğitim programlarına katılanlara sertifikaları verildi.

HABER: KEVSER ÖZ

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137