Seçim çalışmaları kapsamında Baskil ilçesine giden Ak Parti Elazığ milletvekili Tahir Öztürk, partisinin ilçe başkanlığında teşkilat üyeleri ile buluştu.

AK Parti’nin iktidar olduğu 16 yılda sorunları çözdüğünü ifade eden Tahir Öztürk, seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olacağını söyledi.

“BANA GÖRE TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASIDIR”

Öztürk, Pazar günü yapılacak seçimlerde AK Parti’nin başarıyla çıkacağına inandıklarını söyleyerek, “Biz bu partiye gönül vermişiz, biz şahsımız için burada değiliz, niyetimiz halis, sadece partimizin iktidar olması. 16 yılda ülkemizin sorunları nasıl çözüldüyse bundan sonrada çözüleceğine inanıyoruz. Genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde biz bu yolda devam ediyoruz.  Devam etmek zorundayız çünkü bizim sorunumuz var, memlekette yaşıyorsak sorunumuz varsa gereğini yapmak zorundayız. Milletvekili adayı olmaya biliriz. Allah nasip etti ben iki kere milletvekili oldum. Çok iyi çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz, özellikle bu son iki dönemde. 2.5 senede teşkilatlarımızla beraber 4 arkadaşımız çok iyi çalışmalar yaptık. Yaptığımız hizmetleri tek tek sayamaya gerek yok, Baskillilerde biliyor yaşıyor zaten. Temennimiz bu seçimlerde başarılı çıkmak için büyük çaba gösteriyoruz. Bu seçim diğer seçimlerden daha önemli. Bana göre Türkiye’nin dönüm noktasıdır. Etrafımız bizim aleyhimize olan düşmanlarla dolu. Partimizin iktidar olmaması için gayret çaba sarf ediyorlar. İçeride dışarıda da var. içeride olanları biz biliyoruz, FETÖ terör örgütünden neler çektiğimizi. Büyük bir felaket atlattık”dedi.