Elazığspor ve 23 Elazığ futbol kulübünde en önemli transfer mevkii için arayışlar devam ediyor.

İlk yarının sona ermesinin ardından izne çıkan Elazığsporlu futbolculardan golcü oyuncu Ömer Faruk Sezgin, 2. Yarı hazırlıklarına mazeretsiz katılmadı.

23 Elazığ FK’da ise ilk yarının sona ermesinin ardından golcü oyuncu Gökhan Erdöl, ailevi sorunlarını bahane ederek takımdan ayrıldı ve 52 Orduspor’a transfer oldu.

Ömer Faruk Sezgin için ise Elazığspor kulübünün yaptığı girişimler de şimdilik sonuçsuz kaldı ve genç golcü; kendisine yapılan teklifleri değerlendirmek istediğini belirterek, bordo beyazlı takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Turistik Tren Yolcuları Elazığ’da Ağırlanacak Turistik Tren Yolcuları Elazığ’da Ağırlanacak

Şimdi santrforsuz kalan Elazığspor ve 23 Elazığ FK, harıl harıl golcü oyuncu arıyor.

Elazığspor kulübü, daha önce transfer listesine aldığı Adıyaman FK’dan Çağrı Yasak ile 1922 Konyaspor’dan Seçim Can Koç için girişimlerine devam ederken, 23 Elazığ FK ise kadrosundaki alternatif oyuncuların yanısıra, maliyeti düşük santrfor almak istiyor. 23 Elazığ Futbol kulübü, ayrıca daha önce Elazığ belediyespor formasını giyen Ağrı 1970 spor’dan Metehan Andaç Özlü ile yine daha önce Elazığ Belediyespor kalesini koruyan Arguvanspor’dan kaleci Ogün Karakaya ile de prensipte anlaşma sağladı.

23 Elazığ FK’da da kaleci transferindeki en önemli etkenin takımın tecrübeli eldiveni Eren Yılmaz’ın henüz takıma dönmemesi olduğu ve bu nedenle de Ogün Karakaya transferiyle birlikte Elazığspor’dan da genç kaleci İbrahim Akdaş transferinin gerçekleştiği öğrenildi.