TAKİP EDİLİYORUZ!

Elazığ’da internet medyacılığına yeni bir soluk getiren www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi il yöneticilerinin de yoğun takibi altında. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da www.elazigsonhaber.com’u takip ettiğini belirterek haber sitesinin çok hızlı olduğunu ifade etti.

TAKİP EDİLİYORUZ!

Elazığ’da 2 yılı aşkın bir süredir, çalışmalarını sürdüren www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi Kanal Fırat Televizyonu medya grubu içerisinde kurulduğu ilk günden beri şehirden adından sıkça söz ettiriyor.

Tasarımları, haberlere yaklaşımı, hızlı haberciliği ve mobil uygulamalarıyla birlikte sosyal medyadaki geniş yelpazesiyle Elazığlıların en çok takip ettiği İnternet Haber Sitesi olan www.elazigsonhaber.com Elazığ Medyasına da yeni bir bakış açısı getirdi.

VALİ KALDIRIM’IN TAKİBİNDEYİZ

Sadece vatandaşların değil Elazığ İl Yöneticilerin de takip ettiği elazigsonhaber.com Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın da takibinde. Elazığ’da göreve başladığı ilk günden itibaren www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’ni takip eden Vali Kaldırım; Kanal Fırat Televizyonu ziyaretinde de www.elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesine geniş yer ayırdı.

VALİ KALDIRIM: ELAZIĞ SON HABER’İ TAKİP EDİYORUM

Vali Kaldırım, internet haber sitesi personelleriyle sohbet ederek Haber Müdürü Furkan Dilaver’den site hakkında bilgi aldı.

www.elazigsonhaber.com’u takip ettiğini belirten Vali Kaldırım, haber sitesinin çok hızlı olduğunu söyledi.

“BÖLGEDEKİ BAŞARISINI TEYİTLİ BİR ŞEKİLDE GÖRMÜŞ OLDUK”

Elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi’nin başarılarından bahseden Vali Kaldırım, “Elazığsonhaber’in bölgedeki başarısını teyitli bir şekilde görmüş olduk. Yayın anlayışı hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Biz artık Z kuşağından bahsediyoruz. 90’larda Y kuşağından bahsediyorduk. Alfabenin sonuna geldik. Yayıncılık artık yavaş yavaş geleneksel mecralardan, dijital mecralara doğru kayıyor. Kaymakta zorunda. Ben bu açıdan sizin alt yapınız ve bakış açısı olarak, gençlere hitap etmeniz açısından gerçekten çok fevkalade buluyorum. Gerek Elazığ gerekse yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız çok yakın bir şekilde takip ettiklerine ben şahidim” diye kaydetti.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ Misafiri
Elazığ Misafiri - 4 yıl Önce

Mobil uygulamasınada bir el atsanız iyi olur...en azından geri tuşu olsun...her seferinde ana menüye dönüp kaldığımız yere geri gidiyoruz...

RAMAZAN POLAT
RAMAZAN POLAT - 4 yıl Önce

ELAZIĞ VALİLİĞİ İL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRÜYÜM . BENDE HER SABAH HABERLERİ ELAZIĞ SON HABERDEN TAKİP EDİYORUM. TÜK EKİBE TEŞEKKÜRLER.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

SIRADAKİ HABER

banner137