1979 yılı, Elazığ Öğretmen Lisesi Mezunları yıllar sonra tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

24 Aralık’ta tekrar böyle bir program düzenleyeceklerini söyleyen Dönem arkadaşları Ahmet Yurttaş ve Sami Çeşme yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu böyle anlattı.

“BİR ARAYA GELDİĞİMİZDE ÇOK MUTLU OLDUK”

Ahmet Yurttaş, “Öğretmenevinde bir nostalji oluşturduk. Bir arkadaşımızın fikri ile bir araya geldik. 1979 öğretmen lisesi mezunları olarak arkadaşımız bir fikir edinmişti, bir araya toplanmak istemişti. Ulaşabildiği arkadaşlar grubu olarak bir araya geldik, toplandık. Tabi ki ilk hedefimizde istediğimiz sayıya ulaşamadık ama 20’ye yakın bir sayıyla bir araya geldik. Aradan yaklıaşık 38 yıl geçmesine rağmen birçoğumuz bir birimizi tanımaz hale gelmiştik. Bir araya geldiğimizde çok mutlu olduk. Birbirilerimizle eski günleri yeniden andık” ifadelerini kullandı.

“BÖYLE BİR ŞEY BAŞLATTIĞIMIZ İÇİN MEMNUNUZ”

Sami Çeşme ise, “Böyle bir ilki yaşadığımız için çok çok arkadaşlarla mutlu olduk. Gerçekten çoğu arkadaşlarımızı tanıyamaz olduk. 38 yıl önce okuldan mezun olan arkadaşlarımızın çoğunun adresini, yerini kaybetmiştik. İlk defa böyle bir şey başlattığımız için memnunuz. İnşallah bundan sonraki süreç devam edecektir” şeklinde konuştu.