Tangülü Ailesinden Yeni Okul

Elazığ’a bir ilköğretim okulu ve bir özel eğitim meslek okulu yapımına katkı sunan hayırsever Tangülü Ailesi yeni bir okul daha yapıyor.

Tangülü Ailesinden Yeni Okul

Elazığ’a yaptıkları eğitim yardımlarıyla katkı sunan Tangülü Ailesi, kentte yaptıkları iki okulun ardından yeni bir okulun protokolün yapımını daha imzaladı.

Hayırsever Gönül TANGÜLÜ ve eşi İhsan TANGÜLÜ ile oğulları Hakan TANGÜLÜ, Vali Çetin Oktay KALDIRIM’ın himayelerinde Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK ile 32 derslikli yeni bir okul protokolünü imzaladılar.

TANGÜLÜ: EĞİTİMİ ÇOK DAHA İLERİ DÜZEYLERE TAŞIYABİLİRİZ

Eğitime verdikleri destekle Elazığlıların gönlünde taht kuran Gönül Tangülü, “Bizimki bir katkı. Gerçekten bir katkı. Gönül ister ki bir nebze de olsa bizim kadar duyarlı insanlar olsun. Hep beraber el ele verelim. Eğitime daha fazla katkıda bulunalım. Bunun hepsini devletten beklemek gerçekten doğru değil. Klişe bir atasözü vardır ‘Bir Elin Nesi var İki Elin Sesi var’ diye. Hep beraber bu eğitim üzerinde durursak, hep beraber eğitime katkı için birleşirsek, hemfikir olursak gerçekten eğitimi çok daha ileri düzeylere taşıyabiliriz. Biz bugün Allah kısmet ederse yine katkıda bulunacağız. Bir şekilde eğitime yardım, şehrimize yardım, devletimize yardım bir katkı" ifadelerini kullandı.

KALDIRIM: ÇOK DA GÜZEL VE BAŞARILI BİR OKUL OLDU

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “İlimizin eğitim hizmetlerine çok büyük katkıda bulunuyorlar. 1. Okul İhsan Tangülü okulunu açılmıştı. Eğitim hizmetine dahil oldu. Çocuklarımız eğitim görüyor. Çok da güzel ve başarılı bir okul oldu, çocuklarımızda son derece başarılı. Bugün açılışını yaptığımız Abdullah Hakan Tangülü evlatlarının ismini verdiler. Onun da açılışını yaptık. Hem bina fiziki mekanlarıyla, 12 dersliğiyle, 4 işliğiyle, mutfağıyla, bahçesiyle Gönül ablamızın İhsan Amcamızın da son derece memnun olduğu şekilde güzel bir okul ortaya çıkmış oldu. Hem fiziki şartlarıyla hem de okul özel bir okul” dedi.

Daha sonra 32 derslikli okulun protokolü imzalandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cemil
Cemil - 5 yıl Önce

Helal olsun size, Allah bu Hayırsever insanlarımızın hayrını kabul ve makbul eylesin, Dünya ve Ahiret kazançlarını artırsın, sayılarını artırsın.

SIRADAKİ HABER

banner137