Taraftarlar Öğrencileri Sevindirdi

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde taraftarlar öğrencilere bot ve kıyafet hediye etti.

Taraftarlar Öğrencileri Sevindirdi


Kovancılar ilçesi Beşiktaş Ortaokulu öğretmenlerinden Esra Arıcan ve Müdür Yardımcısı Serkan Yurt, İstanbul Merter Çarşı Grubu tarafıyla temasa geçerek, öğrenciler için bot ve kıyafet desteği talep etti. Bunun üzerine taraftar grubu, öğrencilere bot, mont, atkı ve bere gönderdi.

İngilizce Öğretmeni Esra Arıcan, “Yaklaşık iki ay önce okulumuz Müdür Yardımcısı Serkan hocamızla böyle bir girişimde bulunduk. Merter Çarşı Grubu yetkililerine öğrencilerimizin kıyafet ve kitap ihtiyacının olduğunu söyledik. Onlarda kıyafet ihtiyacımızı karşılayacaklarını ifade ederek öğrencilerimize bot ve kıyafet desteği sağladı" dedi.


Taraftar grubunun okulun diğer ihtiyaçlarını da sorduğunu aktaran Arıcan," Biz de daha önce okulumuz için bir iş adamının okulumuza kütüphane yaptırdığını ancak boş olduğundan bahsettik. Şu an okulumuzun kütüphanesi için kitap topluyorlar, en kısa zaman içerisinde de kütüphane için kitapda gönderecekler”diye bilgi verdi.


Okul Müdür Yardımcısı Serkan Yurt ise, öğrencilere destekte bulunan, emek veren ve mücadele eden herkese çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137