İl Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları Hizmet için eğitimi düzenlenen gala gecesiyle sona erdi.

Gala gecesinde konuşan İl Müdürü Turan KARAHAN; personelin aldığı eğitimle üreticileri daha iyi seviyelere getireceğini belirtti.

“DAHA İYİ YERLERE GÖTÜRECEĞİZ”

Tarım İl Müdürü Karahan, “Dünyanın gidişatının ona doğru gittiği iyi tarım ve organik tarım uygulamalarını siz kıymetli eğitimcilerimizin elleriyle daha iyi yerlere götüreceğiz. Çünkü hepimiz şunu biliyoruz ki Türkiye gerçekten çok hızlı gelişen, değişen ve dünyanın birçok ülkesini sadece tarımsal manada değil, birçok alanda geride bırakan ülke durumundayız. Daha 3 gün önce 24 Haziran seçimleriyle birlikte Türkiye yeni bir dönemin yeni bir yönetim anlayışının içerisine girdi. Ve bizim Bakanlığımızda burada hem isim olarak, hem de içerik olarak buradan nasibini aldı. Ve inşallah yeni sistemler birlikte sadece tarım değil, orman alanında da, su işlerinde de çok güzel işlere ve çalışmalara imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

Program, eğitimde emeği geçenlere,  plaketler ve çeşitli hediyeler taktim edilmesi ile son buldu.