Tarım İl Müdürlüğü’nden iftar Programı

Elazığ Tarım İl Müdürlüğü 2. Geleneksel iftar programını Sultan Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Tarım İl Müdürlüğü’nden iftar Programı

Ramazan sofraları şen olur, özlemler de güzelliklerde ramazan sofralarıyla buluşur. Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı da aynen öyle oldu. Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Tarım İl Müdürü Turan Karahan, iftar programlarının birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından önem arz ettiğini vurgulayarak, “Her yıl inşallah bu iftar programlarını düzenleyeceğiz. Bu yıl ikincisi düzenliyoruz. Bu programlarımızın asıl amacı aile birliğimizi muhafaza etmek ve birlikte hareket etme olanağını geliştirmektir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde bu tür organizasyonları önemsiyorum. Bizler o kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz ki o kadar güzel bir vatanda yaşıyoruz ki bu şekilde hareket edilen bu vatanın ve devletin kıymetini bilmiş olalım. Çünkü biz bu ülkede bu güzel sofralarda iftarlar açarken maalesef bugün İslam coğrafyasında, bu mübarek ayda bile savaşlar devam ediyor ve insanlar öldürülüyor. Rabbim bu ülkelerde barışın ve huzurun daim olmasını rabbimizden temenni ediyoruz” ifadelerini kullanarak ramazan ayının hayır ve bereketler getirmesini diledi.

Tohumculuk Daire Başkanı Mehmet Sığırcı ise ramazan ayının maneviyatına değinerek, “Böylesine büyük bir kalabalığı toplamaya ramazanın maneviyatı hariç hiç kimsenin gücü yetmez. Bu birlikteliğe vesile olanlardan ve bu manevi kardeşliği sağlayanlardan Allah razı olsun. Allah kardeşliğinizi, dostluğunuzu, arkadaşlığınızı daim eylesin. İl Müdürümüz bahsetti, bugün bizler pencereyi açtığımızda güneşi görebiliyorsak, bu ülkede huzuru ve kardeşliği paylaşabiliyorsak. Bunda gerçekten şehit olan insanların çok büyük payı var. Bu memlekette kimisi eşini kimisi babasını kimisi de evladını kaybetti” diyerek ülke olarak ateş çemberinde olan bir coğrafyada güzel şeyler yapabildiğimizin altını çizdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137