Tarım kredi kooperatifi Malatya bölge birliği istişare ve değerlendirme toplantısı Elâzığ’da düzenlendi.

“11. 7 FAİZİNİ SİLDİK”

Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Müdürü Mustafa Altunok, Bölge birliğinin cari tahsilat oranında Türkiye genelindeki 17 bölge birliği içerisinde birinci oldu” diyerek “ Bölge birliğimiz ödeme kolaylıklarını en iyi değerlendiren bölge birlikleri oldu. Bu kapsamda 2017 yılı içeresinde çiftçilerin borçlarını ödemek için çıkarılan 6824 sayılı kanunu en iyi uygulayan bölge birliği. Teferrüt faizlerini kaldırıyorduk. O dönemlerde geçerli olan cari faizler üzerinden vurarak gelen yeni oluşumlar oluşturuyoruz. Dolayısıyla 11. 7 faizini sildik” ifadelerini kullandı.

“BU BAŞARI GECE SAAT 12’YE KADAR MESAİ YAPAN ARKADAŞLARIMA AİTTİR”

Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Denetim Kurulu üyesi Şevket Toraman ise, çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek “ Benim güzel müdürüm burada anlatıyor. Bu başarı gece saat 12’ye kadar mesai yapan arkadaşlarıma aittir. Sizlere de ne kadar teşekkür etsek ne kadar anlatsak azdır. Çünkü çalıştığını bölge alanın durumunu biliyoruz. Terör ’den her türlü sıkıntıdan yani böyle bir başarı ile bizleri gururlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“2018 YILINDADA DEVAM ETSİN”

Tarım Kredi Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Yılmaz, yakalanan bu başarının 2018 yılında da devam etmesini diledi.