TBB Elazığ'a İtfaiye Aracı Hibe Etti

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Yazıkonak Belde Belediyesi’ne hibe ettiği tam donanımlı itfaiye aracının teslimi yapıldı.

TBB Elazığ'a İtfaiye Aracı Hibe Etti

Türkiye Belediyeler Birliği Yazıkonak Belde Belediyesi’ne tam donanımlı itfaiye aracı hibe etti.

Hibe aracının teslim ve tanıtım törenine, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Elazığ Belediyesi Meclis Üyeleri ile Yazıkonak sakinleri hazır bulundu.

Törende bir konuşma yapan Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, göreve geldikleri günden itibaren 10. aracı hizmete sunduklarını ve aracın kendilerine ulaştırılmasında TBB yönetim kurulu üyesi Başkan Yanılmaz’ın emek ve girişimlerinin bir hayli fazla olduğunu kaydetti.

Vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir belediye hizmeti sunmak amacıyla araç filolarını her geçen gün daha güçlendirdiklerini belirten Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, araç desteği için girişimde bulunan Başkan Yanılmaz’ın ayrım yapmaksızın şehrin her noktasına eşit hizmet götürdüğünü ve Yazıkonağı da asla yalnız bırakmadığını kaydetti.

Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak ise TBB olarak bugüne kadar 950 belediyeye katkı sunduklarını ve bu yardımların devamının artarak sürdürüleceğini kaydetti.

BAŞKAN YANILMAZ: “YARDIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK”

Törende konuşan TBB yönetim kurulu üyesi ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında belediyelere destek olmak ve onların artan iş yükleri karşısında hizmet kapasitelerini artırmak amacıyla yaptıkları çalışmaların devam edeceğini belirterek hibe edilen itfaiye aracının Yazıkonak Belediyesine ve belde halkına hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin yurt içi ve yurt dışında birçok çalışmaya imza attığını belirten Başkan Yanılmaz açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Özellikle Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere Afrika'da ve Trakya kesimindeki ülkelerde yapılan yardımlar TBB’nin hizmet alanları içerisindedir. Elazığ’ımızda da birçok ilçeye ve beldemize değişik araçlarla yardımcı olduk. Keban, Baskil, Arıcak, Karakoçan, Kovancılar, Palu ilçelerimiz başta olmak üzere yine Yazıkonak, Akçakiraz ve Beyhan beldelerimize değişik şekillerde katkılar sunduk. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren adeta büyükşehir belediyesi mantığıyla çalışıyor ve ayrım yapmaksızın şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137