TBMM Çevre Komisyonu, Elazığ'da İnceleme Yapacak

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol tarafından yapılan açıklamada Erol’un daveti üzerine, TBMM Çevre Komisyonu üyeleri Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un onayı ile incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geleceği bildirildi. Heyetin 28-29 Şubat tarihlerinde arasında Elazığ'da incelemelerde bulunmasının planlandığı aktarıldı.

TBMM Çevre Komisyonu, Elazığ'da İnceleme Yapacak

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol tarafından yapılan yazılı açıklamada; Milletvekili Erol’un Meclis Başkanlığı’na yapılan çağrı sonucunda, TBMM Çevre Komisyonu üyelerinden oluşan bir heyetin Elazığ’a giderek, 2 gün boyunca incelemelerde bulunması kararlaştırıldı.

28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan ziyarette, heyet üyeleri depremzedelerin sorunlarını yerinde inceleyerek, halkın taleplerini dinleyecek.

EROL: MECLİSİMİZİN VARLIĞININ YANLARINDA OLDUĞUNU HİSSETMELERİNİ SAĞLAYACAKTIR

Milletvekili Erol'un Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından kabul edilen çağrı mektubunda “24 Ocak 2020 Cuma günü saat 20.55’te Elazığ ili Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğünde yaşadığımız deprem neticesinde Elazığ’da 37 canımızı, Malatya’da ise 4 canımızı kaybettik. 24 Ocak akşamı itibariyle bütün siyasi partilerimiz ve Genel Başkanlarımız, Bakanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerimiz, kamu kuruluşlarımız, 81 ilde yaşayan 82 milyon yurttaşımızın tamamı Elazığ’daydı. Millet ve Devlet Elazığ’ın acısını sarmak ve azaltmak için tek yürek oldu. Yaşanan acının, uğranan maddi kaybın tarifi yoktur. Yüce Meclisimizin Elazığ’da yaşanan bu acı olay karşısında varlığını yurttaşlarımıza hissettirmesi büyük önem taşımaktadır. Çevre Komisyonu üyelerinden oluşturulacak bir heyetin bölgeye yapacağı ziyaret, halk nezdinde moral, umut ve güven duygusu yaratmakla birlikte devletimizin ve meclisimizin varlığının yanlarında olduğunu hissetmelerini sağlayacaktır" ifadelerine yer verdiği paylaşıldı.

HEYET 28-29 ŞUBAT’TA ELAZIĞ’DA OLACAK

Yapılan açıklamaya göre; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un çağrısı sonucunda, TBMM Çevre Komisyonu üyeleri Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un onayı ile incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gidecek. Heyet 28-29 Şubat tarihlerinde yerinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’da olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ÖZKAN kaya
ÖZKAN kaya - 4 yıl Önce

Helal olsun...

Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Elazığ halkının gurur duyduğu tek milletvekili Gürsel Erol’a başarılar...

tuncay
tuncay - 4 yıl Önce

gürsel beye gibi vekillere ihtiyaç var, rantçı parselcilere ihtiyaç yok

SIRADAKİ HABER

banner137