En değerlilerimiz vefakâr ve cefakâr annelerimiz unutulmadı.

Tüm eğitim çalışanları Sendikası kadın kolları ’da anneler günü dolayısı ile etkinlik düzenlendi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mali işler Başkanı Muhammet Erbek,‘’Bu gün anlamlı bir gün için tüm eğitim çalışanları sendikasının düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldık. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu anlamlı gün sadece bu gün için yeterli değildir. Başta gazi ve şehit annelerimizin anneler gününü kutluyorum tüm ülkemize sağlık mutluluk ve iyi günler diliyorum. Toplantımıza katılan annelerimize teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Kadın Kolları Başkanı İlksen Polat ise‘’Günün anlam ve önemi için söylenecek pek fazla şey yok aslında anneler bizim için çok önemli ve çok değerli. Herkesin anneler gününü kutluyorum’’ dedi.

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Elazığ Şube Başkanı Adnan Akturan’da, ‘’Mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günüdür, anneler günü evrensel ve anılması gerekli olan bir gündür. Dünyada milyonlarca anne bu gün çocukları tarafından sevgi saygı ile anılır. Yönetim kurulu olarak anneler gününü kutluyorum. Anneler olmasaydı insanlık olmazdı. Annelerimiz ailenin temel direğidir, hayatı bizlere tanıtandır annelerimiz ‘’dedi