TEÇ Sen’den İdlib Açıklaması

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, İDLİP’te askerimize yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınadı. TEÇ Sen Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Erbek, sendika olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında yer aldıklarını söyledi.

TEÇ Sen’den İdlib Açıklaması

Kameralara karşısına geçen Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Erbek, İdlib’te askerimize yönelik düzenlenen saldırıyı ağır bir dille kınadı.

ERBEK: ACIMIZ BÜYÜKTÜR

İdlib krizinin derinleştiğini belirterek milli bekamızı tehdit eden bir hüviyete büründüğünü ifade eden Erbek, “Acımız büyüktür. Bundan sonra hiçbir bahanenin, hiçbir sözün itibarı ve inandırıcılığı kalmamış, bütün ezberler tükenmiştir. Rusya federasyonu bizim tarafımızda mağlup olan kirli yüzünü bir kez daha göstermiş, Türkiye’ye karşı gizlediği yüzü ifşa etmiştir. Katil Esed cinayetleri ile resmen düşman kampanyalarmış, nefretin ve şiddetin yegane talihine dönüşmüştür” dedi.

ERBEK: GÜN AYNI ŞUURLA SAVAŞMA GÜNÜDÜR

Türkiye’nin hassas bir süreçten geçtiğini anımsatan Muhammed Erbek, “Bugünkü oldukça hassas dönemde siyasi polemiklerle oyalanmak, ahlaken sorunlu tartışmalarla meşgul olmak, vatanseverlikle, Türkiye sevgisi ile asla tavzih ve tevhit edilemeyecektir. Gün bir olma, beraber olma, birlikte aynı cephede aynı şuurla savaşma günüdür. Hangi siyaset anlayışının, hangi ideolojik akımın mensubumun olduğunun anlamı kalmamıştır” diye kaydetti.

ERBEK: BİRİZ, DİRİYİZ, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Erbek, TEÇ Sen olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında yer aldıklarını söyleyerek, “Türkiye şehitlerine sahip çıkarak dökülen kanları yerde bırakmayacaktır. Bu sefer Türk milleti Allah’ın izni ile hainleri yerle bir edecektir. Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak Türkiye’nin egemenlik haklarının muhafazası ile birlikte güvenlik ihtiyaçlarının fedakarlıkla karşılanacağına inanmakta, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine sonuna kadar güvenmekteyiz. Biriz, diriyiz, hep birlikte güçlüyüz. Aşınmaz son kaleyiz. Yılgınlık yoktur, umutsuzluk yoktur” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137