Tefeci Operasyonunda 4 Şahıs Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda belli bir faiz oranı karşılığında para vererek senet imzalatarak haksız kazanç elde etmek suretiyle yağma ve tefecilik yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalandı.

Tefeci Operasyonunda 4 Şahıs Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan başarılı operasyonda ile operasyonda belli bir faiz oranı karşılığında para vererek senet imzalatarak haksız kazanç elde etmek suretiyle yağma ve tefecilik yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda şahısların ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda doldurulmuş senet, tapu senetleri ve satış sözleşmeleri de ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, ilimizde faaliyet gösteren işyeri sahiplerini tehdit etmek suretiyle zorla para almak ve vatandaşlara belli bir faiz oranı karşılığında para vererek senet imzalatarak haksız kazanç elde etmek suretiyle yağma ve tefecilik yaptıkları tespiti ile 04 Ekim 2019 tarihinde ilimiz merkezinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından 07.10.2019 tarihinde adli mercilere sevk edilmiştir. Ayrıca operasyon sırasında şahısların ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda doldurulmuş senet, tapu senetleri ve satış sözleşmeleri de ele geçirilmiştir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 13:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
?
? - 4 yıl Önce

İkin sonra serbest bırakırlar takip edin arkalarında kim var araştırın

SIRADAKİ HABER

banner137