Elazığspor’da Karacabey Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, kulüp başkanı Selçuk Öztürk maç sonu yaptığı değerlendirmede, ihtiyacımız olan bir galibiyetti diye konuştu.

ÖZTÜRK: YENSEK DE YENİLSEK DE HAKEMLERİ KONUŞUYORUZ

Başkan Öztürk, “İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Karacabey Belediyespor’da düzenli bir takım. Korkuyordum işin gerçeği. Çünkü onlar da geçen sene üçüncü ligden çıkarken 6 hafta önce çıktılar. Düzenlerini de bozmadılar. Aynı oyuncu grubu. Tabi şimdi yensek de yenilsek de hakemleri konuşuyoruz. Yenildiğimiz zaman diyorlar ki hakemleri eleştiriyoruz. Bizden maç alıp rakibe verecekti. Urfa başkanı da benim dostum. Konuştuk o da dert yandı. Ben anlamadım Batı’dan gelen hakemlerin Doğu takımlarına antipatisi mi var. Bunlar küme düşsün biz doğuya gitmeyelim mantığı mı var? Çünkü bu kadar üst üste, üst üste gelmez. İlk yarıya bakın, ikinci yarıya bakın bir de” ifadelerini kullandı.

Tetiş yapı Elazığspor teknik direktörü Orhan Kaynak, Karacabey Belediyespor’u mağlup eden oyuncularını tebrik ederken, kaleci Ali Karataş’ı da maçtaki performansından dolayı ayrıca kutladı.

KAYNAK: ÇOK ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Kaynak, “2 haftadır moralimiz bozuk, herkes üzgün. Elazığspor’luları üzüyoruz, Elazığ’ı üzüyoruz. Bu çocuklar hakikatten bugün inanılmaz mücadele etti. 10 kişi kaldık. 2-0 iken 3’ü yapacağımız pozisyonun arkasından 10 kişi kalmamız ve akabinde savunmayı güçlendirip ondan sonra pozisyon vermedik. Bütün oyuncular bizim oyuncular. Şans verdiğimiz zaman imkanı kullanan çocuklarımız. Çok zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.