Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, Teknoloji Fakültesinden mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda yapacağı yeniliklerin bugün mezun olan öğrencilerimizin destekleri ile daha anlamlı olacağını belirterek, Dünyada söz sahibi bir ülke olacaksak hepimizin çok çalışması gerektiğini söyledi.

Mezun olan öğrencilerin Fırat Üniversitesi gibi kapsamlı bir üniversiteden mezun olduklarını asla unutmamaları gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Demirdağ, mezun öğrencileri yürekten kutladığını belirtti.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.