Tekoğlu: Elazığspor’a Kapılarını Açan Prof. Dr. Yasemin Açık’a Teşekkür Ediyoruz

Bordo beyazlı takımımız Elazığspor, olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalarını Sporium 23 Tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu, matematik hesapları yaptıklarını belirtirken, Serik Belediyespor maçından da puana veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Tekoğlu: Elazığspor’a Kapılarını Açan Prof. Dr. Yasemin Açık’a Teşekkür Ediyoruz

Elazığspor’da olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalar Sporium 23 tesislerinde gerçekleştirildi.

Sabah Spor lisesi salonunda çalışan bordo beyazlı oyuncular, akşam antrenmanını ise sporıum 23 tesislerinde gerçekleştirdi.

Elazığspor teknik sorumlusu Ümit Tekoğlu, kendilerine spor tesislerinin kapılarını açan Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederken, ligde matematik hesapları yaptıklarını ifade etti.

TEKOĞLU: ELAZIĞSPOR’A KAPILARINI AÇAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Serik deplasmanından da puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyleyen Tekoğlu, “Güzel bir galibiyet aldık. Bayburt maçı ile birlikte. İnşallah ikinci yarı iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız bunu devam ettirebilmek. O yüzden çalışmalarımız yoğun geçiyor. Yalnız hava muarefesinden dolayı dün sahada çalıştık. Saha da haliyle biraz ağır. Bugün de sabah Spor Lisesi’nde çalıştık. Sağ olsun okul müdürümüz de bize yardımcı oldu destek oldu. Bugün de bizlere kapılarını açan Sporium Tesisleri’ne Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık Hanımefendi’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKOĞLU:ELAZIĞSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Elazığspor teknik sorumlusu Ümit Tekoğlu, “Sarı kart cezalılarımız var. Sakat oyuncularımız var. Onlar olmazsa öbürleri olacak. Hepsine de güveniyoruz. Kimi korsak oynayacak. Elazığspor sonuçta. Elazığspor’da büyük bir camia. Serik spor ile karşılaşacağız ama Elazığspor’uz bunu unutmamalıyız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Anonim
Anonim - 3 yıl Önce

Aynen Elazığspor büyük bir camia, özel bir işletmenin tesisine muhtaç kalan...

ahmet aga23
ahmet aga23 - 3 yıl Önce

Selçuk ayısının takımı düşürdüğü duruma bak. Vay beeeeee. Tayyipi yakalayamadınmı Selçuk ayısı belki o sana verirdi. gençlerin calısacagı yer bile yok... İlçenin düştüğü duruma bakkkk.

Baskilspor
Baskilspor - 3 yıl Önce

Halı saha parası bilem yok takımın

Biraz mütevazi olun.
Biraz mütevazi olun. - 3 yıl Önce

Kendi haber sitenizde kendi reklamınızı yapmakta nedir? Biraz mütevazi olun. Bu reklamıda diğer basın veya internet siteleri yapsın.

Vaybe
Vaybe - 3 yıl Önce

Arkadaş işiniz güçünüz reklam yok Yasemin kapıyı açtı yok vekil kapıyı kapatı yok armudun sapı yok üzümün çöpü gerçekten haber kanalı olduğunuzu dair anket yapın başta siz magazin habercisi ilin önde gelen üç beş kişinin reklamını yapmakla uğraşıyor sunuz

Xy
Xy - 3 yıl Önce

İnanın sporium 23 olmasa ismini vermeden bi tesis te idman yaptı derlerdi:)

SIRADAKİ HABER

banner137