Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı, İzmir’de karşılaştığı Bayraklı Belediyesi’ni 75-55 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, takım koçu Güray Koç ve takım 2.kaptanı Nihan Demirkol açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren heyet şampiyonluğu Elazığ’a armağan ettiklerini ifade ettiler.

SAUNCU: ELAZIĞ’IMIZ SÜPER LİG’DE

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “Çok mutluyuz, büyük bir mücadelenin sonunda, büyük desteklerin, büyük fedakarlıkların sonunda şampiyonluğu göğüsledik. Burada Elazığlı taraftarlarımızla beraber. Rahat bir maç oldu, şampiyonluğa yakışır bir maç oldu. Şimdi sezon başından beri geldiğimiz sürece bakıyorum. Emek veren arkadaşlara, mücadele eden sporcularımıza bakıyorum, gerçekten büyük bir mücadele Elazığ’ımıza yakışır bir mücadele oldu. Elazığ’ımıza hediye ettiğimiz bu Süper Lig’e, bu şampiyonluğu bütün organlarımızla, yönetimimizle, takımımızla, sporcularımızla, Elazığ’daki o muhteşem taraftarlarımızla, destek veren basınımızla gerçekten hak ettik. Bu gururu Elazığ’a yaşattığımız için, Elazığ’a sunduğumuz için ben bütün ekibimize teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Elazığ’a hayırlı uğurlu olsun, Elazığ’ımız Süper Lig’de” ifadelerini kullandı.

KOÇ: BÜTÜN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı Takım Koçu Güray Koç, “Hedefimiz zaten buydu. Kupayı Elazığ’a getirdiğimiz için çok mutluyuz. Sezon öncesi zaten federasyon kupasını kazanmıştık. Bugün çifte kupayı Elazığ’a getirdik. Elazığ halkı her şeyin en güzelini hak ediyor. Bütün taraftarımıza teşekkür ederiz. Bu kupa bütün Elazığ halkına armağan olsun. Teşekkür ederiz, çok sağ olun” şeklinde konuştu.

DEMİRKOL: SÜPER LİG ELAZIĞ’A ÇOK YAKIŞACAK

Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı Takım 2. Kaptanı Nihan Demirkol, “Bütün sezon boyunca hedeflediğimiz amacımıza ulaştık. Kupamız Elazığ’a hayırlı uğurlu olsun. Süper Lig Elazığ’a çok yakışacak” dedi.

Medya grubumuz olarak İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımını tebrik ediyoruz.

HABER: SITKI TAŞEL