İlimiz Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren, göreve atanmasının ardından gayretli çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini topluyor.

Eren’in atanmasının ardından yapım süreci yavaş işleyen spor tesislerinde bugün hummalı çalışmalar dikkat çekiyor.

Elazığspor’un maçlarını oynaması için aciliyet gerektiren saha konusunda Gençlik merkezi sentetik sahasını iyileştirerek hem Elazığspor’un, hem de Elazığ Belediyespor’un hizmetine sunan gençlik ve spor il müdürü Samet Eren, bu çalışmasının ardından Doğukent’teki butik stadyumun ihalesini ve ardından da yapım aşamasını takip ederek, inşaatın hızla ilerlemesini sağladı.

Yine yıkılan şehir stadyumun yerine yenisinin yapılması için gayretlerini gösteren Eren, burada başlayan çalışmaları da yakından takip ediyor.

Gençlik ve spor il müdürü Samet Eren, son olarak cumhuriyet mahallesi sultan sarayı üstünde projesi hazırlanan ve amatör futbol ligleri için planlanan sentetik sahayı da 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlamak üzere…

Zemin serme işlemleri tamamlanan ve kumlama ile granül seriminin ardından futbol oynamaya hazır hale getirilecek olan sentetik saha için ayrıca tribün ve ışıklandırma sistemleri de ileriki aşamada monte edilecek.