TESKOMB’TAN Esnafa Destek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperetifleri Birlikleri Merkez birliği, yaşanan depremde zarar gören esnafların kooperatiflerden kullandığı kredilerin 1 yıllık faiz ve taksitlerini ödeyecek.

TESKOMB’TAN Esnafa Destek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperetifleri Birlikleri Merkez Birliği, yaşanan depremde zarar gören esnafların kooperatiflerden kullandığı kredilerin 1 yıllık faiz ve taksitlerini ödeyecek.

BAYRAM: HASARLARI TESPİT EDİYORUZ

Malatya 21. Bölge Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı İsmet Bayram, “Elazığ’da depremden zarar gören bölgeleri incelemek üzere geldik. Esnaf ve sanatkarlar ve kooperatiflerimizle birlikte 1 yıllık kullanmış olduğu faizleri ve taksitlerini biz ödeyeceğiz. Elazığ’da esnafların durumlarını ziyaret ediyoruz.   Hasarlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Hem iş yerlerinde hem de evlerinde hasarları varsa onları tespit ediyoruz” dedi.

TUNÇ: HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Halk Bankası Elazığ Şube Müdürü Seda Tunç, “İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız. İstişarelerle hasar gören esnafımıza her türlü desteği sağlayacağız” diye kaydetti.

KURNAZ: ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Harput Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, “depremde hasar görmüş esnaflarımızın ev ve iş yerlerini incelemek için buradayız. Harput kefalet Kooparatifleri olarak hasar çalışmaları yaparak, esnafımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 21:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137