Elazığspor‘da Kırklarelispor karşısında alınan bir sıfırlık yenilginin faturası maçın hakemine kesildi

Şanlıurfa bölgesi klasman hakemi Erhan Kutlu’nun çok kötü bir yönetim göstererek ortamı gerdin sabahta sonunda Elazığspor’u bir sıfır mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kanal Fırat Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Başkan Selçuk Öztürk oyuncularının maç boyunca iyi mücadele ettiklerini ancak maçın hakemini geçemediklerini ifade etti.

ÖZTÜRK: ÇOCUKLARIMIZIN SAHADA VERDİĞİ MÜCADELE ORTADA

Başkan Öztürk, “3 net pozisyonumuz ilk yarıda var. Birkaç tane ikinci yarıda var. Ankara Bölgesinden geliyorlar, sitem ettik. Urfa bölgesinden geldi daha kötüydü hakem. Biz bir şey istemiyoruz. Urfalı gelsin, Erzurumlu gelsin bizi tutsun demiyoruz. Adil davranılsın. Bugüne kadar 10. Maçımız. Bir Etimesgut maçındaki hakem iyiydi. Allah rızası için adaletli yönetti. Daha da görmedim. Emek hırsızları bunlar. Yazık günah. Çocuklarımızın sahada verdiği mücadele ortada. 90 dakika biz oynuyoruz. Gerçekten çocuklarımız da üzülüyor" diye konuştu.

Elazığspor teknik direktörü Orhan Kaynak, maçın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiğini ve haksız yere kartlarla cezalandırdığını belirtti.

KAYNAK: HAKEM MAÇI ADAMLARIN OYNAMASI GİBİ İZİN VERDİ

Teknik Direktör Kaynak, “Oyuncuları çok tahrik etti. Hakem buna izin erdi. Bizim oyuncular bu defa tahrik oldu. Bütün oyuncularımız tahrik oldu. Ağızlarından küfürlü laflar çıkıyordu. Mağlupsun, maçı çevirmeye çalışıyorsun ama yapılanlara karşı hakemlerden uyarı yok. Yapmazsan sarı kartta vermezsin. Maçın sonu da böyle oldu. Bize yakışmadı. Kazanacağımıza inanıyorduk. Böyle bir olayla karşılaşınca hakem faktörü olunca inanılmaz bir tepki oldu. Oyunu çok kesti. Her şeye izin verdi. Karşı takımın hocaları maçı yönetseydi bu kadar olmazdı maç. Her şeye rağmen puan alabilirdik. Mağlup olmamalıydık. Üzgünüz. Hakem maçı adamların oynaması gibi izin verdi. Biz hızlandırmaya çalışıyoruz. O durduruyor. Adam yere yatıyor, hakem başında bekliyor. Sedye çağırıp çıkartması lazımken” dedi.