Tetiş Yapı Elazığspor Yönetiminde İstifa

Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdoğan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tetiş Yapı Elazığspor Yönetiminde İstifa

Tetiş Yapı Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdoğan, kamuoyundan affını isteyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Mesajında, takımın şuan içerisinde bulunduğu durumdan çıkabilmesi noktasında inancını yitirdiğini ifade eden ve bu nedenle de istifa ettiğini açıklayan Ahmet Erdoğan, söz verenlerin ifşa edilmedikçe hiçbir şeyin düzelmeyeceğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi;

“ELAZIĞ KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEYEREK İSTİFA EDİYORUM”

“Sayın Yumakgil benim için çok kıymetli bir büyük ve çok önemli bir şahsiyettir. Hali hazırda Taraftar Grupları ve Tribünden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktayım. Sayın Başkanın problemlerin çözümü noktasında iyi niyetinden şüphem yok ama siz de takdir edersiniz ki gerek Sayın Mehmet Ağar, gerekse Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin verdikleri sözleri tutmamakta ısrar ediyorlar. Sayın Başkan her ne kadar kimseyi incitmek istemese de takımın şu an içinde bulunduğu durumdan çıkacağı noktasında inancımı yitirdiğim için Elazığ Kamuoyundan özür dileyerek istifa ediyorum. Söz verenleri ifşa etmedikçe hiçbir şeyin düzelmeyeceğini bilmek için kâhin olmaya gerek yok. Kamuoyunun, Sayın Yumakgil ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımın affına sığınıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

elin ş............... ile şey etmek sizinkisi yeterda bi yol alın gidin takımın ansını aglattız

SIRADAKİ HABER

banner137