İnşaat Mühendisi Teyyar Aydın, AK Parti’den Kovancılar Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıklayarak AK Parti Kovancılar İlçe Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı.

GAZİOĞLU: 12 KASIM’DA DA SÜREÇ TAMAMLANACAKTIR

İlçe Başkanı Cahit Gazioğlu, “Halkın kendi kendini yönetmesi adına 31 Mart 2019’da inşallah yerel seçimler yapılacaktır. Bun anlamda da AK Parti ailesi olarak 5 Kasım’da başvurularımız başladı. İnşallah 12 Kasım’da da süreç tamamlanacaktır” şeklinde konuştu.

AYDIN: MEVKİ VE MAKAM GELİP GEÇİCİDİR

Elazığspor Eski Kulüp Başkanlarından Baki Aydın’ın da yeğeni olan İnşaat Mühendisi Teyyar Aydın, “Yaklaşık 40 bin nüfusu ile Kovancılar, Elazığ’ımızın en büyük ilçesi olmasının yanında, gelişmeye en uygun, potansiyeli en yüksek ilçesi… Yapılan yatırımların ve projelerin sürekliliği, ilçemizin hizmet alması ve gelişmesi hem sizlere, hem ilimiz ve ülkemiz için de çok büyük katkılar sağlayacaktır. Bu bağlamda; Kendisinden her daim feyiz aldığım, duruşunu, inancını, disiplinini örnek aldığım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ kavramını en güzel şekilde hayata geçireceğimize olan inancımla; Cumhurbaşkanımızın gençlere olan güvenini bildiğim için; bn31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde, Kovancılar Halkı'nın, çevremizin, yakın dostlarımızın talep ve teşvikleri ile Cenab-ı Allah’ın da inayeti ile belediye başkanlığı görevine talip olmuş bulunmaktayım. Görev verildiği takdirde şahsım ve ekibim olarak devam eden yatırım ve hizmetlerin tamamlanması noktasında gayret sarf etme düşüncesindeyiz. Bunun yanında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle Kovancılarımızı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için hep beraber el ele vererek, gece gündüz gözetmeden çalışmak arzusundayız” diye konuştu.

AYDIN: HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ AK PARTİ'DEN ADAY ADAYIYIM

Teyyar Aydın, "Bu amaçla hazırlamış olduğumuz projelerimizi zamanı geldiğinde sizlerle paylaşmayı düşünmekteyiz. Dürüstlük, şeffaflık ve adaletin ön planda olduğu, herkese eşit hizmet edebilme anlayışıyla siz değerli hemşerilerimizin öncelikli sorunlarını tespit edip, bu doğrultuda çözümler üretip, ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer tüm alanlarda gelişimine katkı sunmaya talip olduğumu bilmenizi isterim. Atalarımdan, büyüklerimden ve ailemden öğrendiğim en önemli anlayışım; hizmet bir yarış işidir, mevki ve makamlar gelip geçicidir. Mevki ve makam için değil, gece gündüz demeden çalışmak için, siz değerli hemşerilerime, atalarımın topraklarına hizmet için ilçemizin belediye başkanlığına, hizmetin, değişimin, gelişimin, huzur ve güvenin adresi AK Parti'den aday adayıyım” şeklinde konuştu.