Elazığ Ticaret Borsası ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdi.

Elazığ Ticaret Borsası’nın Kültür Park’ta verdiği iftar yemeğinde borsa üyeleriyle bir araya geldi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, her sene iftar yemeğini düzenlendiklerini belirterek, “Bu mübarek ayda üyelerimizle bir araya gelmemiz bize mutluluk veriyor. Senelerdir bunu yapıyoruz. Bu ayda bir araya gelmek, bir arada çay içmek, yemek yemek en güzel şeydir. İnşallah sağ olduğum müddetçe bunları devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Hayvan Borsası’ndan Sadece Elazığ değil Doğu ve Güneydoğu’nun tüm illeri bundan faydalanacak”

Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Son zamanlarda Hayvan Borsası çalışmalarımız var. Valimiz sağ olsun Fırat Kalkınma Ajansının dönem başkanıdır. Projemize tam destek veriyor. Şu an projemiz içeri verildi. İnşallah kısa zamanda onaylanır. Onaylandığı zaman biz Elazığ’a çok güzel bir yer kazandıracağız. Sadece Elazığ değil Doğu ve Güneydoğu’nun tüm illeri bundan faydalanacak. Daha hijyenik ve güzel bir ortamda civar illerden Elazığ’a turist çekmeye çalışıyoruz gelen hayvanlarla beraber mal sahipleri de gelecek. Onlar da bir turist. Elazığ’a turist akışı sağlanacak.  İnşallah kısa bir süre içerisinde bu proje onaylanacak. Onaylandığı zaman projeyi gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

“Günlük Et Fiyatlarını Hayvan Borsası’ndan Açıklayacağız”

Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Hayvan Borsası’nı tamamladıkları zaman günlük et fiyatlarını oradan açıklayacaklarını söyleyerek, “Bizim şu an bir fiyat tespit etme yetkimiz yok ama hayvan borsası biterse orada günlük fiyat belli edilecek. Civar illerden gelen insanlar da hayvanlarını orada pazarlayacak. Buradaki hemşerilerimiz de. Orada birebir fiyat açıklanacak. Herkes beğendiği hayvanı alıp gidecek. Daha rahat ve güzel bir ortamda alıcı da rahat edecek satıcı da rahat edecek” dedi.