Elazığ 3. Gıda Tarım Fuarı Elazığ’da açıldı.

Gıda ve Tarım Fuarı’nda Tohumcu Ana Standı yoğun ilgi gördü.

tohumcuana.com e-ticaret sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger vatandaşların gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Tarım Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Milletvekilleri Tolga Ağar ve Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbettin Demirbağ, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Tarım İl Müdürü Turan Karahan, Prof. Dr. Bilal Çoban ve birçok misafire ev sahipliği yaptı.

ÜLGER: STANDIMIZA ZİYARETE GELEN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye'de üreticinin önünü açan ve Tarım sektöründeki inovatif gelişmeleri çiftçilerle buluşturan tohumcuana.com e-ticaret sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger, “Tohumcuana.com şirketi olarak çiftçilerimizin yararına olan tüm gelişmelerden çiftçilerimizi haberdar edip gerekirse sekreteryalarını yürütüp kalkınmaları için elimizden gelen gayreti ben ve ekibim göstereceğiz. Üretilen ürünleri gerçek fiyatlarıyla ve ucuz lojistik hizmetiyle son alıcıya ulaştıracağız. Bakanlık destekli bir site olması münasebetiyle bakanlık izni olmayan ve denetime tabi olmayan hiçbir ürün sitemizde yer almamaktadır. Şu an için 15 farklı ilden tedarikçilerimiz mevcut. Kısa vadeli planlarımız arasında bu sayıyı ilk etapta 40 sonrasında ise tüm ülkeye yaymak için yoğun mesai harcayacağız. Ben standımıza ziyarete gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ve tüm Elazığ ve bölge halkını fuara davet ediyorum” dedi.