Tokat Atan Adam O Anları Anlattı

Elazığ'da bir kişinin, tacizde bulunduğunu sandığı genç kızın yanındaki erkek arkadaşına tok attığı an güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olayın ardından genç kızı taciz ettiğini sandığı kişiye tokat adam açıklamada bulundu.

Tokat Atan Adam O Anları Anlattı

Alınan bilgiye göre, İstasyon Caddesinde erkek arkadaşıyla tartışan genç kız, arkadaşının zorla elinden cep telefonunu alması üzerinde köşedeki bir iş yerinin önünde duran Ferhat Çalışkan'dan yardım istedi.

Genç kızın taciz edilerek, elindeki cep telefonunun gasp edildiğini sanan Çalışkan, kızın erkek arkadaşına tokat attı.

Bunun üzerine genç kız Çalışkan'a tepki gösterdi.

Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çalışkan, olaya ilişkin, bir iş yerinin önünde oturduğu sırada karşıdan gelen genç ve yanındaki erkeğin tartıştıklarını, birbirlerini ittiklerini fark ettiğini söyledi.

“TABİRİ CAİZSE ÇOCUĞA OSMANLI TOKADI ATTIM”

Erkeğin kızın elindeki telefonu almaya çalıştığını gördüğünü ifade eden Çalışkan, "Baktım, çocuk kızın telefonuna sarılmış, almaya çalışıyor. Ben bunu gasp ve taciz olayı zannettim. Ondan sonra bana doğru geldiler. Çocuk kızın telefonunu zorla aldıktan sonra ilerledi. İlerleyince kız döndü bana, 'Ağabey telefonum.' dedi. Anladım ki; yardım istiyor. Tabiri caizse çocuğa Osmanlı tokadı attım" diye konuştu.

Çalışkan, yardım amaçlı gence tokat attıktan sonra kızın, "Nasıl Tokat atarsın?" diyerek kendisine tepki gösterdiğini anlatarak, yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşadığını belirtti.

DUYARLI BİR İNSAN OLARAK HAREKET ETTİĞİNİ SAVUNDU

"Çocuk geri geldi, 'Ağabey özür dilerim, haklısın, sen olayı taciz ve gasp olarak gördün. Ama olayın içeriği farklı.' dedi." ifadelerini kullanan Çalışkan, olayın içeriğini bilmeden duyarlı bir insan olarak hareket ettiğini savundu.

“İNSANLIK GÖREVİM NEYSE ONU YAPTIM”

Çalışkan, "Benim bacım da olabilirdi, bir başkasının bacısı da olabilirdi. İnsanlık görevim neyse onu yaptım. Ama kız dönüp, 'Nasıl vurursun.' şeklinde bağırıp, çağırmaya başlayınca ben de çocuğa, 'Al kız arkadaşını götür buradan.'” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
özkan
özkan - 5 yıl Önce

yardım etsen bi dert etmesen bi dert.bunun örnekleri çok. bırakacaksın yesinler birbirlerini.hem gelip yardım istiyor tokat atılıncada nasıl tokat atarsın diyor.önümde böyle bir vaka gerçeleşse çok ekstrem birşey olmadığı sürece yardım etmem. niye edeyim al işte sonuç ortada.

özkan
özkan @özkan - 5 yıl Önce

kızın telefonuınu alıp gidiyor darp ediyor kızı halen kalkmış çocuğu savunuyor niye tokat atıyorsun diyor. güler misin ağlar mısın

SIRADAKİ HABER

banner137