Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş, Bizmişen Aşağı Holpenk mahallesi 2. Etap 2. Bölge toplu konut projesinde hak sahibi belirleme kurasının 22 Mayıs Çarşamba günü saat:11.00’da Yakup Kılıç Spor Salonunda yapılacağını belirtti.

KAYABAŞ: 22 MAYIS 2019’DA KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Mehmet Kayabaş, “Daha önce Çaydaçıra’da 385 konutumuz teslim edildi, şu anda vatandaşlarımız oturuyor. Bunun akabinde 363 konutumuz Meryem Dağı’nda yapıldı, bitti. Önümüzdeki ay içerisinde büyük ihtimalle teslim alacaklar, içerisine geçecekler. Onun dışında 665 konutumuzun geçen yıl ihalesi yapıldı. 22 Mayıs saat 11.00’da Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu’nda kura çekimi yapılacaktır. Buradan emeklilerimize duyuralım. Bu arada 4 bine yakın bir talep oldu. Bu talepleri içerisinde 700-800 kişi elenen oldu. Eşinin veya kendisinin üstüne evi olanlar vardı. Bunun dışında kalan 3 bin küsür kişi, bunlar da 22 Mayıs’ta saat 11.00’da Yakup Kılıç Spor Salonu’nda kuraları çekilecek. Halkımıza, milletimize, bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Sayın Vekillerimizi de davet ediyoruz. En azından 1 çekilişe onlar da katılsınlar. İlimizin Valisi’ne davet ediyoruz, Belediye Başkan’ımızı da davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYABAŞ: TEMMUZ AYINDA 700 KONUTUN DAHA İHALESİ YAPILACAK

Kura ’da ismi çıkmayanlara da müjde veren Kayabaş, “İsmi çıkanlar sevinecekler, ismi çıkmayanlar üzülecekler. Kimse üzülmesin, 700 konutumuz daha önümüzdeki Temmuz Ayından sonra ihalesi olacak ve 2023 yılına kadar Elazığ’da her yıl konut yapılacaktır. Rabbim hak edene, nasibi olana nasip edecektir. İnşallah memlekete hayırlı olur” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL