Yaklaşık 3 yıldır Elazığ’da KYK Yurt Müdürlüğü görevini yürüten ve yapmış olduğu çalışmalarla da ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Kayahan Topal, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü oldu.

Elazığ’dan ayrılmadan medya grubumuzu ziyaret eden Kayahan Topal, mesai arkadaşları ve il yöneticilerine teşekkür ederek üniversite tercihi yapacak öğrencilere seslendi.

KAYAHAN TOPAL, GÖRÜŞEMEDİĞİMİZ HELALLİK ALAMADIĞIMIZ VARSA ONLARA DA BU VESİLE İLE SELAM SÖYLÜYORUM

Kayahan Topal, “Yapmış olduğumuz faaliyetler ile gençlerimize sadece barınma ihtiyacı sunan bir kurum olmaktan ziyade. Elazığ’da barındıkları süre boyunca Elazığ’ın adını ulusal basına da çok yurt dışına da BBC ve Euro News gibi bir çok kanala  defeyaten taşıma imkanı bulduk. Bizlere bu güzel imkanı sunan bizlere çalışma birlikteliği sağlayan ben öncelikle çalışma arkadaşlarıma mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 2 tane il müdürümüzle çalıştık onlara çok teşekkür ediyorum. Mevcut il müdürümüz ile kısa bir süre çalıştık, Abdulsamet Eren bey ile ona ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. 2 dönem farklı milletvekillerimizden yurtlarımızla alakalı çok ciddi taleplerimiz oldu. Taleplerimiz hiçbir zaman vekillerimizden geri çevrilmedi. Gençlerimiz hakikaten 5 yıldızlı otel konforunda konaklama barınma imkanları buldular onlara teşekkür ediyorum. Bir teşekkürde sizlere etmek istiyorum çünkü yapmış olduğumuz etkinlikleri kamuoyuna aktarmak konusunda hakikaten kanal E televizyonu, Kanal Fırat televizyonu ve Elazığ son haber internet sitesi her zaman yanımızda oldu. Bizlerin seslerini Elazığ’ın dışına Elazığ’da ki hemşerilerimize aktarma imkanı sundu. Protokol adıyla size veda ziyaretinde bulunduk. Yakında inşallah üniversite tercihleri yapılacak. Ben tercih yapacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Fırat üniversitesi bizim göz bebeğimiz memleketimizin üniversitesi tercihleri arasında 2. Sıraya ya da hemen akıllarında farklı bölümler yoksa İskenderun Teknik Üniversite bölümlerini yazmalarını kendilerine söylüyorum. Herkese selamlar söylüyorum. Görüşemediğimiz helallik alamadığımız varsa onlara da bu vesile ile selam söylüyorum” diye kaydetti.