Toplantıda Sorunlar Masaya Yatırıldı

TBMM Divan üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ile İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk özel öğretim kurumları yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Toplantıda Sorunlar Masaya Yatırıldı

TBMM Divan Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ile İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk özel öğretim kurumları yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunarak açıkmarda bulundu. 

"Biz Size Köstek Olmayacağıız"

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk  "Burada değişik kurslarımızdan özel eğitim kurumlarımızdan ve kurs merkezlerimizden müdürlerimiz ve yöneticilerimiz var. Biz size köstek olmayacağız. Destek olacağız. Sizler bizim rakiplerimiz değil bizim paydaşlarımızsınız. Siz çalıştıkça bizde size destek vermekten başak bir yolumuz ve yönetimiz olamaz. Sizde bunu böyle bilin kapımız her zaman sonuna kadar açık. Sizler bilimi bilgiyi içleştiren hayatına uygulan ve davranışa dönüştüren nesiller yetiştirmeniz istiyoruz. Gerçekten kendini bilen değerler eğitim dediğimiz bu kapsamda değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmeniz  istiyoruz. Biz devamlı size yardımcı olacağız. Yolunu açaçacağız. Kanun çerçevesinde  yanınızda olduğumuzu bilmeniz gerekiyor. Ben katılımdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye ifade etti. 

"Sizlere Devlet Olarak Destek Olacağız"

Ak Parti Milletvekili Ömer Serdar Değerli arkadaşlar eğitim bir ülke için gerçekten vazgeçilmez önemli bir kurum. Ve biz Elazığ özelinde eğitim için ne yapabiliriz eğitime katkımız ne olabilir Elazığ’ımızın  değerlerini siz okul yöneticileri olarak nasıl ortaya çıkarabilirsiniz biraz da interaktif bir toplam da yaparak bunu masaya yatırmış olmamız  lazım. Bu ülkeye kırılmayı yaşatacak sorunlar oldu. Sizi tenzih ediyorum. Bu ülkenin en önemli değerlerini alıp keşfedip işlediler. Onları bir makineye dönüştürerek bu ülke için ihanet oluşturdular. Türkiye’nin yaşamış olduğu bu acı tecrübe 15 temmuz da milletin izanı cesareti ile kurtuldu. Bu travmadan sonra bu işin bir boyutuydu. Bu ülkeye açmış olduğu ihanetin bir botu. Özelik ile burada önemli değerlerini  harcadığını gördüm. Onun için bizim yani sizlerin bu çalışmalarını ayakta tutacak sizlere devlet olarak nasıl katkı sağlayacaksa manevi değerlere sahip mili milliyetçi olan vatanını milletini bilen ona hizmetini de bir farz gören bir nesi yetiştirmek zorundayız.

Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi, sıkıntılar ve istekler dile getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137