Türk Ocakları Elazığ Şubesi, yeni dönemin hazırlıkları için bir araya geldi.

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Birol Bulut, istişare toplantısında yeni dönemde gerçekleştirecekleri toplantıların konuları değerlendirdiklerini söyledi.

“2017 güz dönemi ocak başı sohbetlerimizin, konferanslarımızın faaliyet planımızı çıkardık” diyen Başkan Bulut, “2017 Sonbahar dönemi tarih, edebiyat ve güncel konularla ağırlıklı bir şekilde her yaşta insanın istifade edebileceği bir program haline geldi” diye konuştu.

Bulut, yaz dönemini de dolu dolu geçirdiklerini belirterek, Türk Ocakları Eğitim akademisinin de yeni dönemde başlayacağını ifade etti.

“BİREYİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAK BİR AKADEMİ OLUŞTURDUK”

Bulut, geçen hafta 42. Kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Okuyorum, okuduğumu anlatıyorum tarzında, gençleri okumaya sevk eden, heveslendiren bir eğitim programı. Ayrıca, 8 Ekim Pazar günü Türk Ocakları Eğitim akademisi başlayacak. Yine kişisel gelişimden tutun da İngilizce eğitimi ve tarih, edebiyat ağırlıklı, bireyi yarınlara dolu dolu hazırlayacak; bilgi, beceri, tutum bakımından bireyin gelişimine katkı sunacak bir akademi oluşturduk. Kaktı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.