Toplantıya Elazığ Milletvekili Adayları da Katılacak

Ak Parti adaylarını açıkladıktan sonra 24 Mayıs’ta Ankara Spor salonunda tanıtım toplantısı düzenleyecek. Tanıtım toplantısına Elazığ milletvekili adayları da tam kadro katılacak.

Toplantıya Elazığ Milletvekili Adayları da Katılacak

AK Parti, İllerden milletvekili adaylarını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına hemen başlayacak. Bu kapsamda Elazığ listesinde yer alan isimlerden il dışında olanlarda hemen şehre dönüş yaptılar.

OMUZLARIMIZDA ÇOK FAZLA”

Milletvekili Adayları Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, gece uçağı ile Elazığ’a geldiler. Havalimanında değerlendirmelerde bulunan 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Bulut, “omuzlarımızda yük çok fazla” diyerek “ Hakikaten gecenin bu ilerleyen saatinde hepiniz uykunuzdan fedakârlık ettiniz. Bizler ile olmak istediniz. Bizler ile olma isteğiniz bizi fevkalade mutlu etmiştir. Biz liste açıklanır açıklanmaz artık liderimiz başkanımız, il başkanımız hemen çalışmaya başlayacağız dedi. Çünkü hakikaten çok kısa zaman içerisinde çok büyük işler başarmak zorundayız. Omuzlarımızda yük çok fazla. Listeler açıklandığında bir takım çalkantılar olur. Bu işin doğasında olan fıtratında olan şeydir. Ben 4 dönemde listelerde olan bir arkadaşınız olarak bunu yaşayan biriyim ”şeklinde aktardı.

Öte yandan AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı, 24 Mayıs'ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, daha önce 25 Mayıs Cuma olarak duyurulan milletvekili aday tanıtım toplantısının tarihi 24 Mayıs Perşembe olarak güncellendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında oluşturulan üst komisyonun çalışmaları sonucu belirlenecek aday listesinin 21 Mayıs'ta YSK'ye sunulmasının ardından adaylar, perşembe günü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek programla kamuoyuna tanıtılacak.

Tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137