Toplu Taşıma ve Taksimetre Tarife Ücretlerine Zam Meclis Gündeminde

Elazığ Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda toplu taşıma ücretlerine ve taksimetre tarife ücretine zam görüşüldü.

Toplu Taşıma ve Taksimetre Tarife Ücretlerine Zam Meclis Gündeminde

Elazığ Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Meclis Başkan Vekili Sami Güzel başkanlığında gerçekleştirilen ilk oturum ile başladı.

Toplantıda ilk olarak gündem dışı maddeler okunarak, gündeme alındı. Gündem dışı maddeler arasında belediye tarafından halk ekmek fabrikası açılması konusu ile ilgili AK Partili meclis üyeleri tarafından önerge yer aldı.

Elazığ Şoförler Odası Başkanlığının, toplu taşıma ücretlerine ve taksimetre tarife ücretleri raiç bedellerinin artırılması ile ilgili talebi de meclise geldi.

Gündem maddesi ile ilgili söz alan meclis üyeleri, toplu taşıma araçlarına zam geldiğini anımsattı, Meclis Başkan Vekili Güzel de, yapılan zammın kanuni bir dayanağı olmadığını belirterek, kararın meclisten çıkması gerektiğini söyledi.

Eğer mecliste onaylanırsa, toplu taşıma ve taksi kısa mesafesine geçtiğimiz hafta yapılan zammın üstüne yeni bir zam daha yapılacak

Gündemde yer alan bir başka konu ise belediyenin 2022 mali yılı ücret tasarısı ile ilgili tarife komisyonun aldığı rapor görüldü..

Gündem maddesi ile ilgili söz alan meclis üyeleri, görüşlerini dile getirdi.

Meclise gelen gündem maddesi ile birlikte Yemişlik Bölgesine Mobilyacılar sitesi kurulması için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yetki istendi.

Gündem maddesi ile ilgili söz alan meclis üyeleri, kendilerine bilgi verilmesini istedi.

Daha sonra gündeme alınan Belediye öncülüğünde halk ekmek fabrikası kurulması görüşüldü..

Meclis üyeleri, hizmetin hangi siyasi partiye ait olduğu tartışmasına girdi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2021 yılı toplantıları sona erdi.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2021, 20:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İsmini vermek istemeyen vatandaş
İsmini vermek istemeyen vatandaş - 2 yıl Önce

Meclis üyelerinin konuşma üsluplarını görünce Elazığ'ın neden gelişmediğini ve bu insalar olduğu sürece neden gelişemeyeceğini anlıyor insan. Onun bunun tanıdığı olarak üstlendikleri görevleri layıkıyla yapamayacakları ayan beyan ortada. Yazık ki sizlere katlanmak mecburiyetindeyiz.

Faşistler
Faşistler - 2 yıl Önce

Gözünüz bı doymadı 10 tl yapın

....?
....? - 2 yıl Önce

Şurda oturan tiplere bakıyorum bir tanesinin bir konuda dahi bilgisi olmadigına eminim insan biraz usturuplu oturur az giyimine kuşamina dikkat eder yahu. bu nasıl oturuş o nasıl adap sanki tarlayı sulamış gelmiş iki dakika bakıp tekrar su siŕası kendisinde olan çiftçi amca kıyafeti (asla çiftcileri küçümseme amaçli söylemedim sonuçta sulama yaparken onlar temiz kıyafet giymek zorunda degil ama bu belediye meclisinde yer işgal eden herkes oturuşuna giyimine dikkat etmeli ) siz halkı temsil ediyorsunuz az saygı yahu .

.
. - 2 yıl Önce

ee biz daha okula gitmeyelim dakika bir zam olacaksa zam verirken bizi de düşününnnnnnnn

Daha yeni zam gelmedi
Daha yeni zam gelmedi - 2 yıl Önce

Cemiyet başkanın seçimi var diye üyelere iyi görünmeye çalışıyor koltuk için vatandaşa yazıktır Başkan oyu sana verecektim ama artık sana oy yok

Mandacı
Mandacı - 2 yıl Önce

Mantacıııı bunların alayı. Bu cahıller nasıl meclis üyesi olmuş onun bunun tanıdığı ile işe girmiş


SIRADAKİ HABER

banner137