Toprak: Elazığspor Bizim Amiral Gemimizdir

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Elazığspor ve Elazığ Belediyespor takımlarının ligden çekilme sürecini ayrı ayrı değerlendirdiğini belirterek, kendilerinin Elazığspor’a köstek değil, her zaman destek olduğunu belirtti. Elazığ’ın hayalet şehir olmadığını belirten Toprak, “hayat devam ediyor, biz futbol oynamak istiyoruz” diyerek, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararı değiştirmesini ve futbol oynamak istediklerini ifade etti.

Toprak: Elazığspor Bizim Amiral Gemimizdir

Elazığ Belediyespor kulüp başkanı Ahmet Toprak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

TOPRAK: HER ZAMAN İÇİN ELAZIĞSPOR’A DESTEK VERDİM

Toprak, yaptığı değerlendirmede, Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depren sonrasında ligden çekilme sürecinde yaşanan iddialara da cevap vererek, “Afetten önce her zaman için ben 5 yıl boyunca bu kulübün başkanlığını yapıyorum. BAL Liginden dördüncü ligden profesyonel lige kadar top oynuyoruz. Bugüne kadar hiçbir zaman ne televizyonda ne kamuoyunda ne özelde hiçbir zaman Elazığspor’a köstek olmadık. Aksine her zaman için Elazığspor’a destek verdim. Kendi sahibi olduğum gazeteden dahi Belediyespor’u, kendi gazetemde dahil kullanmadım. Her zaman için Elazığspor’un yanında oldum. Manşetlerden hep Elazığspor’u verdim. Destek verilmesi gerektiğini söyledim, sahip çıkılması gerektiğini söyledim. Katıldığım programlarda da bunu söyledim. Depremden önce de Selçuk Başkan’la bizim görüşmelerimiz vardı. Depremden sonra da görüşmelerimiz oldu. Fırsatçılık bir insana yakışmaz. Bırakın camiayı insana yakışmaz. Selçuk Başkan bana ligden çekilelim dedi. Bende kendisine tamam çekilelim de bizim bugüne kadar harcadığımız paralar, futbolculara verdiğimiz senetler, onların hak edişleri, onları ne yapacağız? Federasyon bunları bize ödemeyecek. Bu durumda benim bu durumda çekilmem mantıklı değil. Çünkü benim federasyondan gelirim var. Benim icram yok, senedim yok. Ben federasyon geliriyle kulübümü döndürebilen bir kulübüm. Ben Elazığspor’un çekilmesini istiyordum. Çünkü doğru olanı buydu. Ekonomik durumu iyi olsaydı çekilmeseydi. Veyahut ön sırada oynasaydı çekilmeseydi. Benim çekilmem de takımıma zarar verirdi” ifadelerini kullandı.

TOPRAK: ELAZIĞSPOR GİBİ BİR KULÜP ELAZIĞ İÇİN EN BÜYÜK KAZANÇTIR

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Toprak, “Başkan olduğumdan beri ifadelerim vardır benim. Bunu herke bilir. Elazığspor Belediyespor, Elazığspor’un alternatifi hiçbir zaman olmadı. Hiçbir zaman. Benim ağzımdan hiçbir zaman böyle bir kelime çıkmadı. Ben futbolu bilen bir insanım. Yaşaya yaşaya öğrendim. Elazığspor gibi bir kulüp Elazığ için en büyük kazançtır en büyük marka değeridir. En büyük reklam aracıdır. Borcu fazla yoktur. Yeter ki art niyetli insanlar elini üzerinden çeksin. Elazığspor’a bu şehir hızlı bir şekilde sahip çıkacaktır. Belediyespor’umuzda olsun, Fırat Üniversitemizde olsun. Biz amatöre daha fazla destek verelim. Alt yapıya biz daha fazla destek verelim, özen gösterelim, profesyonelce yönetelim. Bunları hep söyleyen benim. Ama ne yazık ki günü birlik düşünen fırsatçı insanlar uzun vadeli hesaplar hiçbir zaman yapmadılar. Ve bizim amiral gemimiz Elazığspor’dur. O olacak ki bende olayım. Alt yapıda olsun, BAL’da olsun” şeklinde konuştu.

TOPRAK: BU SARSINTIYI HEPİMİZ YAŞADIK AMA HAYAT DEVAM EDİYOR

Başkan Toprak, “Şu an 2 maçımız ertelendi. İl Spor Güvnelik Kurulu’nda güvenlik yetersizliğinden. Şu anda çadır kentlerde, konteynır kentlerde polisler güvenliği alıyor. Bundan dolayı tabi ötelediler. Bundan dolayı bugün ya da yarın tekrar bir araya geleceğiz. Bu hafta maçımız Turgutlu Manisa’da ondan sonra içeride Derice maçımız var. O zaman da Vali Bey’den de, Emniyet Müdürümüzden de rica edeceğiz. Yani az sayıda da olsa biz maçlarımızı Elazığ’da oynamak istiyoruz. Benim futbolcularım buradaydı. İlla ki bu sarsıntıyı hepimiz yaşadık ama hayat devam ediyor. Çocukların hepsi geçimini yapıyor. Evli olanlar var. Yükümlü olduğu aileleri var. Para kazanıyorlar. Bu çocukların hakkıyla biz oynayamayız. Çocuklar top oynamak ister, para kazanmak ister. Çocuklar oynamak istiyorlar. Zorla tutulur mu hiç. Biz oynamak istiyoruz. Ertelendi diye biz hakikatten üzüldük. Hayat devam ediyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 4 yıl Önce

Helal olsun başkan

Mesut
Mesut - 4 yıl Önce

Elazığspor Cengiz Öztürk ten kurtarılmalı, bugün yaşanan tablonun bir numaralı sorumlusu bu şahıs ve karahan dır.

Erdinç
Erdinç - 4 yıl Önce

Eksik yayinlamissiniz adamın toplantısını lütfen tam olarak harbi yayınlayın doğru sözler söylemiş neden korkuyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner137