Toraman Esnafım Sıkıntıda Dedi, Yetkililerden Destek İstedi

Esnafım büyük sıkıntıda diyen Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman yetkililerden destek istedi.

Toraman Esnafım Sıkıntıda Dedi, Yetkililerden Destek İstedi

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman COVİD-19 salgını nedeni ile toplum taşıma araçlarının alınan tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.

TOROMAN: CİDDİ ANLAMDA DEZENFEKTE YAPMAYA ÇALIŞTIK

Başkan Toroman, “Biliyorsunuz 24 Ocaktan beri şehrimizde ciddi sıkıntıların olduğu bunun ardından da Mart ayında pandemi ve virüs başımıza bela oldu. Tabi ki biz üzerimize düşenleri oda olarak Mart’ın sonundan itibaren her 15 günde bir ticari taksi ve toplu taşıma yapan araçlarımızı şehir içinde faaliyet gösteren, şehirlerden köylere gidip gelen araçlarımızı ciddi anlamda dezenfekte yapmaya çalıştık. Hala bu çalışmaları yapmaya devam ediyoruz” dedi.

TOROMAN: ESNAFLARIMIZA DESTEK SAĞLANMASINI İSTİYORUZ

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, “Pazartesi 21’in de okullar açılacak. Öyle bir okul açılma hesabı görülmüyor. 1. Sınıflar haftada bir gün gidecek. Bu süreç nasıl olacak bilmiyoruz. Sıkıntılar günden güne daha da artıyor. Bizim özellikle S plakalı esnafımız karın tokluğunu bırak bitmiş durumda. Devletimize buradan sesleniyorum bu kullanılan 50 bin liralık kredilerin ödemelerini bir yıl ertelesinler. Esnafımız vergisini ödedi, arabasının sigortasını ödedi, bağkurunu ödedi, muayenesini ödedi, personel maaşlarını ödedi. Servisçi esnaflarımızın durumları çok ciddi. Tüm bürokratlarımızdan esnaflarımıza destek sağlanmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Korkut
Korkut - 4 yıl Önce

Bu ne utanmazlik yaa.Buda yeni çıktı, fırsatçı ve insanların ve devletin mücadelesini görmezden gelip fırsattan istifade peşinde ,birşeyler kopararayim diyen zavallı,aynı bir sağlık sendikasının yaptığı gibi.Asıl mikrop bunlar,acil dezenfekte gerek.

Cemil
Cemil @Korkut - 4 yıl Önce

Acayip bir vakasın dostum sen.

SIRADAKİ HABER

banner137