Traore, Moldova 1. Ligi’ne Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde büyük umutlarla Birevim Elazığspor’a transfer olan ancak beklenen verim alınamayan Boubacar Traore, Moldova 1. Ligi’ne transfer oldu…

Traore, Moldova 1. Ligi’ne Transfer Oldu

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Elazığspor forması giyen ve bonservisi Adana Demirspor’da bulunan Boubacar Traore, bedelsiz olarak Moldova 1. Lig ekiplerinden Zimbru’ya transfer oldu.

Spor Toto 1. Lig’de geride bıraktığımız sezonun 2. Yarısında Adana Demirspor’dan kiralık olarak Elazığspor’a transfer olan Boubacar Traore, yeni sezonda Moldova 1. Ligi’nde mücadele edecek.

Adana Demirspor’dan büyük umutlarla transfer edilen ve forma giydiği 5 karşılaşmada gösterdiği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Malili futbolcunun, Elazığspor ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyordu.

Yeni sezonda 2. Lig’de yabancı oyuncu oynatamayacağı için Bordo-Beyazlı ekibimizin sözleşmesini feshettiği Boubacar Traore, Moldova 1. Lig ekiplerinden Zimbru ile sözleşme imzaladı.

Bonservisi Adana Demirspor’da bulunan Boubacar Traore için Adana Demirspor herhangi bir ücret talep etmezken, Malili futbolcu böylelikle Zimbru’ya bedelsiz olarak transfer oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137