Düzenlenen programa Elazığ OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen, AK Parti 24. ve 26. Dönem Elazığ Mailletvekili Tahir Öztürk de  katıldı.

Troket takımı ilk olarak Savunma Sanayi Başkanlığında Prof. Dr. İsmail Demir ile görüştü.

 Burada gerçekleştirilen  görüşmede Prof. Dr. İsmail Demir Teknofest  yarışmalarında önemli  tecrübe kazanan ve büyük başarılara imza atan ekip üyeleri ile istişarelerde bulundu. Daha sonra Troket takımı Roketsan tesislerine geçti.

Ekip burada Roketsan Genel Müdürü  Murat İKİNCİ tarafından karşılandı. Roketsan üretim alanında incelemelerde bulunan Troket takımına Murat İKİNCİ tarafından ekibe SOM füzesinin maketi takdim edildi.

Toplantı salonunda Roketsan’ın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Roketsan üretim tesisinde Karabağ Savaşında büyük başarı kazanan MAM füzelerinin üretim aşamaları izlendi.

Roketsan ziyaretinin ardından ekip Aselsan Macunköy yerleşkesine geçti. Aselsan yetkilileri tarafından ekibe yapılan çalışmalar ve Ar-Ge faaliyetleri hakkında brifing verildi. 

Aselsan tarafından üretilen yerli ve milli yazılıma sahip savunma sistemleri Troket Takımına, OSB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen’e ve Ak Parti 24. ve 26. Dönem Elazığ milletvekili Tahir Öztürk’e tanıtıldı. Programın sonunda karşılıklı dilek ve temennilerde bulunuldu.