Türkiye Spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç  TSYD’nin 57. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda;Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı sivil toplum kuruluşlarından olan  Türkiye Spor yazarları derneği’nin57. kuruluş yıl dönümü kutladı.

Kamaç yaptığı açıklamada; “Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsnedeniyle acılara ve sevinçlerebile ortak olamadığımız bir dünyada Yeni bir imtihandan geçiyoruz. İnşallah bu imtihandan; önce kurallara, emir ve yasaklara uyarak, sonra da korunarak sağlıklı bir şekilde çıkmayı umut ediyoruz” diyerek, “evde kal; sağlıkla kal” çağrısı yaptı.

TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, Koronavirüs nedeniyle İstanbul Levent’teki TSYD genel merkezinin Kapalı olduğunu belirtirken, Elazığ’da da spor medyasına mensup arkadaşların, sportif faaliyetlerin durmasından dolayı,bu sıkıntılı ve kritik  dönemi kısa  süreli çalışmalarla veya evlerinde geçiştirmeye çalıştıklarını belirterek, en kısa  zamanda tekrar sporun olduğu her yerdefedakârca görev yapan basın mensuplarının bir araya geldiği günleri görmeyi temenni etti.

Elazığ’da görev yapan spor medyasında görevli basın mensuplarının Elazığ TSYD çatısı altında örnek bir tutum sergilediklerinden dolayıkendilerine teşekkür eden TSYD Temsilcisi Coşkun Kamaç,şube olma yolundaki çalışmaların da devam ettiğini belirtti.