TSYD’den Elazığ Depremine Yardım Eli

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi, üyelerinin katkılarıyla topladığı yiyecek ve giyecekleri Elazığ depremini yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Elazığ ve Malatya’ya gönderdi.

TSYD’den Elazığ Depremine Yardım Eli

Kısa adı TSYD olan Türkiye spor yazarları derneği genel merkezi, Elazığ depreminde yaşanan acıyı unutmadı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir’in  çağrısı ve davetiyle genel merkeze giyecek ve yiyecek yardımında bulunan TSYD üyeleri, birkaç günden buyana devam eden yardım toplama kampanyasını tamamlayarak, Elazığ depremzedelerinin kullanımı için Elazığ ve Malatya illerine gönderdi.

TONGSİR: AFAD’A ULAŞTIRILMAK ÜZERE ELAZIĞ VE MALATYA’YA GÖNDERDİK

Türkiye spor yazarları derneği genel başkanı Oğuz Tongsir, “Bizler evlerimizde sıcak yuvamızda rahat bir şekilde yaşarken, soğukta karda kışta çadırlarda günlerini geçiren depremzedelerin yüreklerini ısıtma adına başlatılan kampanyamıza destek veren duyarlı üyelerimize çok teşekkür ederiz. Yüzlerce koli içerisinde mama, çocuk bezi, ıslak mendil, çay-kahve, battaniye, giyim olmak üzere çeşitli ihtiyaç malzemelerini AFAD’a ulaştırılmak üzere Elazığ ve Malatya’ya gönderdik” açıklamasını yaptı.

TSYD Genel başkanı Tongsir, Elazığ depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar da dilerken, bu tür acıların bir daha da yaşanmamasını temenni etti.

Öte yandan Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, TSYD genel başkanı Oğuz Tongsir’in öncülüğünde başlatılan ve kısa sürede yüzlerce kolilerden oluşan yardımların başta Elazığ ve Malatya’ya ulaşımına katkıda bulunan TSYD genel başkanı Oğuz Tongsir ve TSYD genel merkez yönetimine, çalışanlarına ve üyelerine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.OGUZ BAŞKANIM RABBİM HAYIRLARINIZI KABUL EYLESİN.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137