TÜBİTAK Destekleme Programı Eğitimi, Fırat Üniversitesi’nde Yapıldı

Sağlık Bilimleri alanında “TÜBİTAK İçin Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi” Fırat Üniversitesi’nde yapıldı.

TÜBİTAK Destekleme Programı Eğitimi, Fırat Üniversitesi’nde Yapıldı

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen eğitime; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, TÜBİTAK için Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Engin Şahna, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ile Fırat Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan TÜBİTAK İçin Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Engin Şahna, eğitimin amacının sağlık bilimleri alanında uluslararası ve TÜBİTAK programlarına proje yazma ve yürütme süreçlerinin tüm aşamalarında katılımcıların yetkinliğini artırmak olduğunu belirterek, düzenlenen eğitime farklı üniversiteden çok sayıda kişinin katıldığını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise, düzenlenen eğitim programlarının TÜBİTAK projesi hazırlayacak olan bilim insanlarına yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından eğitim programına emeği geçenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından teşekkür plaketi verildi.

Üç gün boyunca devam edecek olan proje kapsamında; Prof. Dr. Engin Şahna, Prof. Dr. Erhan Akın, Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, Prof. Dr. Süleyman Sandal, Prof. Dr. Sinan Canpolat, Prof. Dr. Mete Özcan, Doç. Dr. Suat Tekin ile Doç. Dr. Kenan Toraman eğitimci olarak katılacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137