Fırat Üniversitesi Bahaddin Ögel Konferans Salonunda TÜGVA Elazığ temsilciliği tarafından düzenlenen “Gençlik Kıvamı” adlı seminere öğrenciler katıldı.

TÜGVA Elazığ Üniversite Temsilcisi Berkan Alkan, gençliği belirledikleri hedefler doğrultusunda aydınlattıklarını söyledi.

“HEDEFİMİZ ÜLKESİNİN YANINDA DURAN BİR GENÇLİK OLUŞTURMAKTIR”

Alkan yaptığı konuşmada, “Gençliğin geliştirilmesinde hatta gençliğin hayallerin ötesine geçmesini sağlayan Türkiye Gençlik Vakfının hedefi ülkesinin yanında, zalime karşı dimdik ayakta durmasını bilen bir gençlik oluşturmaktır. Türkiye Gençlik Vakfı belirlediği hedeflerin doğrultusunda ilerleyerek gençleri bir ampul gibi aydınlatmaktadır. Böyle büyük bir harekatın parçası olmaktan gurur duyuyor ve bu harekatımızda bu hareketliliğimiz de siz değerli kardeşlerimiz bizimle beraber aynı safta görmekten onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN NİMETLERİ ALLAH’A DAHA İYİ KULLUK YAPALIM DİYE KULLANMAK ZORUNDAYIZ”

Daha sonra TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Salih Eğridere, dünyanın insan için yaratılan nimet olduğunu belirtti ve gençlere şöyle seslendi: “Allah’ın yarattığına iman ediyorsa kendisi için yaratıldığını düşünür ama sömürmek için kullanır dünyayı. Biz ise Allah’a kulluk için kullanırız. Biz burada mümin olmayan insanlardan farkımızı ortaya koymak zorundayız. Dünya içindekileri ile beraber Allah’ın önümüze sunduğu bir nimettir. Bu nimete bizim bakış açımız şudur. Biz bütün nimetleri Allah’a daha çok, daha iyi, daha kaliteli kulluk yapalım diye kullanmak zorundayız.”