“Tüm akreditasyonalar iptal edilsin”

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yazılı açıklama yaparak Anadolu Yayıncılar Derneği’nden Akreditasyon Çağrısı yaptı.

“Tüm akreditasyonalar iptal edilsin”

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yazılı açıklama yaparak Anadolu Yayıncılar Derneği’nden Akreditasyon Çağrısı yaptı.

BURHAN: DARBE GİRİŞİMİNİ ENGELLEYEN EN ÖNEMLİ UNSUR OLMUŞTUR

Başkan Burhan, “Tüm Akreditasyonalar iptal edilsin 15 Temmuz hain darbe girişimini millet olarak püskürttük. Sağcısı solcusu bütün siyasi partiler bu darbeye karşı durmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu bu hain darbe girişimini engelleyen en önemli unsur olmuştur. Darbeden sonra ortaya çıkan Yenikapı Ruhu devam ettirilmelidir. Önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm siyasi parti gurup sözcülerini dinleyerek büyük Türkiye uzlaşısı yolunda çok önemli bir adım atmıştır. Bu adımım medya dünyasında da devam etmesini arzu ediyoruz. Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Yeniçağ Gazetesi ve Fox Tv gibi kuruluşlarda cumhurbaşkanımızı takip etmelidir. Bununla birlikte basın kuruluşları yayınlarını sadece objektiflik üzerine kurgulamalıdır”diye kaydetti.

BURHAN: GAZETELERE AKREDİTE UYGULAMASI KABUL EDİLEMEZ BİR ÇİFTE STANDARTTIR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Cumhurbaşkanımız devletin birliğini temsil ediyor. Bu çerçevede ilgili yayın organlarının yayın çizgisi ne kadar eleştirel külliyede yapılan programlara davet edilmelidir. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun da yandaş medya söyleminden vazgeçmesi gerekir. Sadece iktidarı eleştirerek bir yere varılamaz. CHP’nin bazı gazetelere akredite uygulaması kabul edilemez bir çifte standarttır. Bu çerçevede tüm akteditasyon uygulamaları iptal edilmelidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137